ARKADAŞLAR 5 MB ÜZERİ RESİM LİNKİ VEREBİLECEĞİM VE BU LİNKİ DİREK LİNK OLARAK ALABİLECEĞİM BİR SİTE VARMI..?? VARSA BURAYA YAZIN LÜTFEN <<ÖRNEK>> BU SİTE GİBİ AMA BU SİTE 1,5 MB LİNK KABUL EDİYOR.
ÖRNEK--> http://load.imageshack.us/ <--ÖRNEK
Ben resimleri gif olarak atacam sitemin anasyafasına slayt olacak ve resim sürekli değişecek ben bunu attım ama bahsi geçen sitede 1.5 sınırı var bu kadar alanada en fazla 6 adet resim slayt oluyor daha geniş kapsamlı çok resim atıp slayt yapmak istiyorum ben yinede ilgine teşekkür ederim.
En son alidehmen tarafından 2007-10-08, 04:57:07 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
anlamadım sımdı slayt mb sı dusuk olunca baska mb sı yuksek olunca daha fazlamı resım alıyor ? ıstedıgın kadar resım atarsın anasayfaya ama zaten 5 mb kadar buyuk resım mı var bıtane =? ayrıca forumda buyuk harf ıle yazma
Boran kardeş kendi hostuna at demissin resim galerisinemi atayım ki.?
yada başka yere atma imkanım varmı?? ftp ye atıp link nasıl alırım..?? ftp içinde yeni klasör açıp içine atabilirmiyim.?? benim yapmak istediğim şudur..!! www.yesilmursal.com sitemin anasayfasında sürekli değişen resim var..o resimleri slayt sekline getirip başka sitede direk link almışim..kendi hostuma atarsam link almasını bilmiyorum..!! bu konuda YARDIM istiyorum
:) arkadasım ben kendı hostuna at dememısım polibo demıs ama haklı sımdı ftpne gıt orda dosyaların oldugu dızın yanı mesela sıtende nuke kurulu dıyelım sımdı orda resımler dıye klasor ac sonra resımlerını oraya at sonra dıyelım url nasıl olacak www.seninsiteninadi.com/resimler/artist.jpg bak www.sıte.com/reimlerin oldugu klasor adı / resmın ısmı ve uzantısı :)
slayta gelınce ordakı blok netopsıyondan yapılmıs dıyor alla alla ben gormemıstım neyse galerının ıcıne veya blogun ıcını acıp ordakı resım adreslerıne kendı adreslerını yazacaksın
zorlanırsan ben kucuk aynı o bloktan yapmıstım yıne onun gıbı yaparım :) ıcınnı acıp yazarsın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız