mechulsun: Eğer nukeyi geliştirmeseler bırakırım. Tşkler...
Aman nolur bırakma ben sensiz nukeye düşmanım
Atıyosun locale config ayarlarını yapıyosun olay bitti.Geliştirmesi ve düzenlemesinide bi zahmet sen yap artık.
Tarih: 2007-11-27, 16:44:20 Mesaj konusu: Re: nuke yeniden kodlancakmı?
Nuke zaten her geçen gün yeniden kodlanıyor.
Güzelliği de burada zaten.
Güncelleştirme ve güzelleştirmeleri Francisco'dan beklemeyin.
Bu işe gönül vermiş bir çok geliştirme grubu işi büyüttü, Francisco'nun kodunun çok daha ötesine geçtiler artık.
Şu an en çok geliştirilen paketlerden birisi Nuke-Evolution.
En son 2.05 sürümü var ve çok yakında 2.1.0 sürümü çıkacak.
Dökümantasyonu hazırlanıyor.
2.1.0 sürümünün resmi Türkçe çevirmeni de ben olacağım.
Herkesin yaptığı çevirileri bir de ben çevirmekten yoruldum ve bu işi kökünden ben üstleneyim dedim.
http://www.nuke-evolution.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13325 ReOrGaNiSaTiOn ile yaptığımız görüşmeye göre iş bana kaldı gibi.
Bu sürümün en önemli değişikliklerinden birisi UTF-8 kodlamaya geçilmesi (google da bunu kullanıyor, artık Türkçe sorunlarına elveda diyebilirsiniz). Öteki önemli yenilik ise çok gelişmiş bir Downloads - İndirmeler eklentisinin yazılmış olması.
İleride çıkacak Nuke-Evolution 3.0 serisi ise forum olarak phpbb3 kullanacak.
Güvenlik derseniz şimdiye kadar çıkmış Nukeler arasında en sağlamı.
Yani korkmanıza gerek yok. Nuke daha yıllarca bizimle olacak.
:)
Tarih: 2007-11-28, 00:57:54 Mesaj konusu:
Php Nuke artık eski güncelliğini yitirdi diyebilirim. Artık insanlar farklı arayışlar içine gidiyor. Php nuke kullananlar da yeni arayışlar içinde. İşin güzel yanı Php nuke çok rahat düzenlenebiliyor, yazdığınız koda çok rahat uyum sağlayabiliyor.
Bence Php nuke'yi herkesin bir şeyler yaparak geliştirmesi gerek. Kod silin, kod ekleyin, dağıtın, parçalayın, ortaya yeni bir şeyler çıksın :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız