Tarih: 2008-05-17, 20:58:19 Mesaj konusu: Php4 ten Php5 e yükseltme sorunu
Değerli arkadaşlar;
Nuke 7.6.3.2 bir sitem var. İnternet sitem 2 gün öncesine kadar hiçbir sorunu olmadan çalışıyordu. Ancak 2 gündür Explorer 7 ile siteye giremiyorum. Zaman aşımına uğradı diyor. Explorer 6 ve Firefox ile giriyor. Ancak bu defa da admin paneline giremiyorum. Web sayfası görüntülenemiyor diyor. Hosting firmamla görüştüm. Serverin PHP sürümünü 4'ten PHP5 e yükseltmişler. Gerekli upgradeleri yaparsanız sorun çözülür dediler ancak ben hiçbir bilgi bulamıyorum.
Bu sorunu yaşamış olanlarınız var mı? Bana bir kaynak gösterirseniz, bilgi verirseniz, yol gösterirseniz çok memnun olurum.
Tarih: 2008-05-18, 00:56:44 Mesaj konusu: Re: Php4 ten Php5 e yükseltme sorunu
7.6 için http://www.nukeresources.com 'dan Patch 3.5 indirip siteye uygulamama rağmen sorun çözülmedi. explorer ile siteye girmiyor. Firefox ile giriyorum bu defa da admin paneline giremiyorum
Tarih: 2008-05-18, 13:33:07 Mesaj konusu: Re: Php4 ten Php5 e yükseltme sorunu
Çok enteresan bir durum var. Siteye işyerimde kullandığım bilgisayardan hiç giremiyorum(i.explorer7,opera,frefox). işyerimde kullandığım diğer bilgisayardan girebiliyorum(internet explorer 6 ve firefox). Evdeki bilgisayarımda ise explorer 7 ile giremiyorum ama firefox ile girebiliyorum. Ancak ortak bir sorun var. Sitenin yönetim paneline bunların hiç birisinden giremiyorum. Şaştım kaldım vallahi. Ne yapacağımı bilemiyorum...
tarayıcıların çerezlerini sıfırlayarak tekrar dene ve patch yükledikten sonra yama ile birlikte gelen güncelleme dosyalarınıda çalıştırdığından emin ol...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız