Tarih: 2008-05-21, 01:44:14 Mesaj konusu: PhpMyAdmin Sorunu
Selamun Aleyküm..
Arkadaşlar benim sorunum şu..
Ben appserv-win32-2.5.10 u bilgisayarıma kurdum. phpnuke dosyalarımı www içine attım phpmyadmin e girdim test diye database ismi var ben bunu bir türlü değiştiremiyorum.. hiçbir yerden değiştiremiyorum nasıl değiştiricem ben bunu ? yetkiniz yok diyor database bölümüne girdim databse ekleme yerinde yetkiniz yok diyor nasıl yapıcam acaba ben bunu?
kardeş 2.5.8 i bulamadım. 2.5.7 i kurdum yanlız phpmyadmine giremiyorum.. :) kullanıcı adı ve şifre diyor ne yazıcam ki? delircem ya.. bir tek phpmyadmin sorun yapıyor. bir düzelse siteye başlıycam yaa :)) YARDIMını bekliyorum güzel kardeşim ?
kardeş 2.5.8 i bulamadım. 2.5.7 i kurdum yanlız phpmyadmine giremiyorum.. :) kullanıcı adı ve şifre diyor ne yazıcam ki? delircem ya.. bir tek phpmyadmin sorun yapıyor. bir düzelse siteye başlıycam yaa :)) YARDIMını bekliyorum güzel kardeşim ?
kullanıcı: root
şifre: ilkkez girenler boş bırakacak
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız