Arkadaşlar aklıma böyle bir fikir geldi. Foruma baktım araştırdım biraz ama herhangi bir bilgi bulamadım. Acaba böyle birşeyi yapmak için neler yapmamız gerekir?
Tarih: 2008-06-17, 17:45:50 Mesaj konusu:
bir subdomainde wordpress kurup anasayfa'da wordpressin son 10 yazısını falan listeleyebilirsiniz.2-3 hafta sonra nuke sitemde yapmayı düşündüğüm birşey.Entegre etmek saçma olur şayet phpbb-nuke birbirine entegre 3 tane farklı script birbirine nasıl entegre olur :) phpbb,smf ve mybb entegresi var wp'nin.Nuke için dediğim tarzda birşey yapabilirsiniz.
Tarih: 2008-06-19, 16:25:25 Mesaj konusu:
Ya benim sitemde hem nuke kurulu hem de wordpress. Ben nukeye girildiği anda hani anasayfada news modülü var ya onun yerine wordpress çıksın istiyorum. Çünkü öbür türlü ya nuke 'un ziyaretçisi çok oluyor ya da wordpress'in hangisini anasayfa yapsam diğeri ölüyor resmen. Wordpress e forum eklentisi kurmayı da düşündüm ama bu herşeye sıfırdan başlamak olacak. O yüzden böyle bişey yapmak daha mantıklı olur diye düşündüm.
Tarih: 2008-06-20, 00:37:36 Mesaj konusu:
1-) nuke forumu olan bbtonuke'yi phpbb'ye convert et.Wordpress+phpbb köprüsü oluştur.
2-) Wp eritabanından son 10 yazıyı çeken block oluştur.
iki scriptin de ölmemesi için yapabileceğin ilk iki şey.
1-)a.com ve a.com/wordpress gibi örnek dizinlerine eşit sayıda link kasmak.(Toplist,dizin,hitlist vs)
2-) a.com anasayfasından footer sayfasına a.com/wordpress linki ekle.Böylelikle tüm sayfalarından a.com/wordpress e link vermiş olacak googlebotları da o sayfaya yönlendirmiş gibi olacaksın.Komple yönlendirme değil oraya da uğrayacaklar.
Ayrıca wordpress ping sistemi sayesinde google'da indekslenme çok çabuk olduğu için wordpress kısmın pek indekslenme ve hit sorunu yaşamayacaktır tahminimce.
Ping nedir ? Daha iyi bir pingleme olabilir mi ? Gibi soruların için NG Wordpress forum paylaşımlarımdan biri.
http://eski.netopsiyon.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=39630
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız