Tarih: 2008-10-21, 12:40:53 Mesaj konusu: MySQL Sorunu
Arkadaslar defalarca serveri silip yeniden kurmama ragmen bu sorunu gideremedim, sql ne okutabiliyorum nede editleyebiliyorum.. Bu sorunu nasil cözebilirim lütfen yardimci olun...
sgl yedegin büyüktür bunu işi bilen birisine bilgileri vermeden kimse yardımcı olamaz sgl yedegini yuklenecek phpmyadmin sayfası bilgilerini vermen gerekir ne oldugunu görmek acısından bigdump ile yuklemeyi deneyebilirsin
Hayir dostum konu o degil demek istedigim. benim yükledigim sql 200 kb oldugu halde sqli okumuyor, bembeyaz bir saayfa olarak cikiyor söyle buyur resimleri ekliyorum....
iste demek istedigim hata bu... Normal phpmyadmin paneli böyle beyaz degil, Missror hatasi veriyor... o ne anlama geliyor bilmiyorum, yardimci olmak isteyen arkadaslar varsa lütfen msne eklerlerse minnettar kalacagim.. msn adresim burak_fl@hotmail.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız