Tarih: 2008-10-26, 17:38:36 Mesaj konusu: html dosyasilarinin calinmamasi
Merhaba Arkadaslar.. sitelerim icin temalar yapmaktayim. html,tpl ve php olarak. temayi yaptikdan sonra tema klassörünün icindeki html dosyalarini bazi programlarla ulasip indirilebiliyor. bunu nasil engelleyebilirim.. bircok kod denedim ama yinede faydasi olmuyor..
mesela tema klassörlerimin ve diger klassörlerin icine htaccess olusturarak bu kodlari koyyorum yinede faydasi olmuyor.
Kod:
<Files>
order deny,allow
deny from all
</Files>
isdeyen html ve php veya tpl dosyalarima disardan ulasip indirebiliyor dolayisiyla tema, tasarimimi calmis oluyor..
lütfen yardimci olurmusunuz.. simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim..
En son MIDNIGHT tarafından 2008-10-27, 04:50:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2008-10-26, 18:41:14 Mesaj konusu:
php dosyalarını zend ile şifreleyebilirsin (farklı programlarlada şifreleyebilirsin.) chmod ile ayarıda biraz işe yarayabilir klasörler için.Klasörlerin içine index.html atmayı unutma.
php dosyalarını zend ile şifreleyebilirsin (farklı programlarlada şifreleyebilirsin.) chmod ile ayarıda biraz işe yarayabilir klasörler için.Klasörlerin içine index.html atmayı unutma.
DiRect :
Bildiğim kadarıyla bunu önleyemezsin. Fakat temana copyright koyarsan ve ücretsiz paylaşırsan teman yayılır ve orijinali olarak sen görünürsün.
Önerileriniz icin Tesekkürler... Öcelikle Thsean kardes zaten htaccess kullaniyorum zaten yukarda yazmayi unutmusum. ilk mesajimda verdigim kodlari zaten htaccess icerisine atiyorum.. ama olmuyor.. naptimsa olmadi..
Sercan Arkadasin dedigi gibi yapcam. ama zendlenmesini isdemiyorum.bi sorun ciksa veya temaya biseyler eklemek isdesem veya isdeseler ya ekliyemezler yada ben dezent edicem ondansonra tekrar zendlicem ohoo aslinda saglam is ama isdemiyorum öyle sey yinede saol önerin icin..
Direct kardes hayir var biliyorum... söyle anlatayim htaccess ile yapiliyor digeride html dosyalarinin icerisine bi kod koyyorsun scripte olabilri.. bunu daha önce bir yerde görmüstüm ama simdi nerde gördüm nerde okudum bulamiyoru hatirlamiyorum.. yinede tekrar tesekkür ederim..
chmod ayarlari ile olmuyor yazma okuma nebilim digerini felan kapattigimda tema acilmiyor veya buna benzer seyler sorun veriyor..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız