Gardas dedigin Site Sifir Kilometre üzerinde sahibi tarafindan birsey kurulmamis.Domain 1&1 Host sirketinden alinmis ve 1&1 Host Sirketi Domain sattigi zaman Site sahibi Siteyi kurana kadar kendi Reklamini yapiyor.
Kayıt: Mar 08, 2007 Mesajlar: 24 Konum: Acaba hangi siteyi hackliyo ?
Tarih: 2009-01-01, 18:09:27 Mesaj konusu:
atatan :
Gardas dedigin Site Sifir Kilometre üzerinde sahibi tarafindan birsey kurulmamis.Domain 1&1 Host sirketinden alinmis ve 1&1 Host Sirketi Domain sattigi zaman Site sahibi Siteyi kurana kadar kendi Reklamini yapiyor.
Burda demek istediğini Anlayamadım Dogrusu Her neyse ilginiz için yinede sağolun
Tarih: 2009-01-01, 18:18:12 Mesaj konusu:
atatan :
Boşuna alimler konuşmuyor Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsn sus adam sansınlar diye.
Bahsettigin site bana aitti 1 sene boyuncada hizmet verdi 30 küsür tema hepside birbirinden cok begenilen temaları paylaştım üstüne blocklar ve moduller paylaştım hostta karşılaştıgım sorun yuzundende bütün verileri kaybettim şimdi sen çıkıp laf atıyorsun nekadar gordun ki yorum yazıyorsun.
Şimdi bu gibi adamların yorumlarını okurken vaktimi boşa harcıdıgıma emin oluyorum.
---------
Temaların bazıları bilgisayarımda vardı ama hangileri saklı bilmiyorum vaktim olunca evdeki bilgisayardan eklerim temayı.
Boşuna alimler konuşmuyor Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsn sus adam sansınlar diye.
Bahsettigin site bana aitti 1 sene boyuncada hizmet verdi 30 küsür tema hepside birbirinden cok begenilen temaları paylaştım üstüne blocklar ve moduller paylaştım hostta karşılaştıgım sorun yuzundende bütün verileri kaybettim şimdi sen çıkıp laf atıyorsun nekadar gordun ki yorum yazıyorsun.
Şimdi bu gibi adamların yorumlarını okurken vaktimi boşa harcıdıgıma emin oluyorum.
---------
Temaların bazıları bilgisayarımda vardı ama hangileri saklı bilmiyorum vaktim olunca evdeki bilgisayardan eklerim temayı.
Metin Ciplak bey
Sitenizin gecmisi,gelecegi veya vermis oldugu hizmet beni ilgilendirmez ben Sitenizi sorgulamiyor,yargilamiyorum.vatandas Tema istemis ve Link vermis www.turkplace.de adresini aratinca Google basliginda ( Neue Internetpräsenz.Baustelle Hier entsteht eine neue Internetpräsenz !)yaziyor ben buna dayanarak 0 Kilometre dedim.almanca bilen arkadaslar lütfen bilmeyenlere tercüme etsin
1&1 Hosting icin ise su anda Site iceriginde bulunan Moduller ve Bloklar icin dedim.yani sonucunda Frame atilmis Linkler var ve icerigin su anda 1&1 tarafindan yönetildigi icin su an aktiv olan Temayi arkadasin bulamayacagi icin söyledim sonucunda 1&1 Hosting den benim de Domainlerim var sizin tadigi kadar bende taniyorum.
Öfkesini kusan arkadaslara ne oluyor anlamadim.dalgami geciyormusum???yardima muhtac olanlara ya yardim edin ya susun yada dalga gecip asagilamayin biz burada elimizden geldigi kadar paylasim yapiyoruz ve yardim almak ve yardim etmek icin buradayiz.birbirimizi rencide ederek asagilamak,kavga etmek icin degil.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız