site çok güzel olmuş. eğer içeriklerde senin koydugunu varsayarsak, kızlar için kaçırılmayacak fırsatsın :) (tabi bekarsan) Bir çok şeyi öğrenmiş olmalısın, ama bence site için editör olarak bir bayanın olması güzel olur, hem bildiklerini paylaşır, hemde çok şey öğretmiş öğrenmiş olur. İsimlere bakayım dedim ama arasında kendi ismimi göremedim. bence bu bir eksikliktir :)
header ve footer bölümü daha iyi olabilir, şuan bir amatörün tasarımı gibi duruyor, sevimsiz ve hiç ciddi değil. Üst menülerdeki css de oldukça kötü ayrıca temada kullanılan yeşil ağırlıklı renk, bence mor, eflatun veya buna benzer tonlarla değiştirilse yani ağırlıklı renk değişse daha iyi duracak, bir kadın yeşilden neden hoşlansın, ayrıca ziyaret sırasında kişilere "ulan tema vakfı sitesine mi girdim acaba" hissi vermesin
Evet mesut abi kötü, uyumsuz ve aynı zamanda göz yoran renkleri değiş, üst ve alt bölümü geliştir, css menüde oldukça basit alternatiflerini ara. ayrıca headerdaki logo gibimsi grafikte iyi değil
bu kadar yeter mi, yetmezse tekrar gelirim
site çok güzel olmuş. eğer içeriklerde senin koydugunu varsayarsak, kızlar için kaçırılmayacak fırsatsın :) (tabi bekarsan) Bir çok şeyi öğrenmiş olmalısın, ama bence site için editör olarak bir bayanın olması güzel olur, hem bildiklerini paylaşır, hemde çok şey öğretmiş öğrenmiş olur. İsimlere bakayım dedim ama arasında kendi ismimi göremedim. bence bu bir eksikliktir :)
Başarılı İnsanlar, Başarılı İşler Yapar...
teşekkürler, içeriğine hiç karışmıyorum
editörleri bir grup bayan
nofel
footer ve header için söylediklerine aynen katılıyorum
yeşil css(yazıların yeşil olması) konusunda seninle aynı fikirde değilim
headere en azından 40 tane css menü denedim, hiç biri uymadı
şimdilik kalsın sonra bakarım dedim, bir türlü bakamadım :)
belki ileride komple değiştiririm
şimdilik kalsın, biraz da hiti üzerinde çalışalım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız