Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-02-28, 23:00:10 Mesaj konusu: Anasayfaya yönlendirme Sorunu !
Arkadaşlar siteme cnb your account 4.4.2 kurdum sorunsuz çalışıyor yeni üye kaydı bittikten sonra anasayfaya yönlendiriliyorsunuz yazısı çıkıyor ama yönlendirme gerçekleşmiyor öyle kalıyor .
daha once ben bakmıstım ipucu kısmına tabıkı orda yazılan metınlerın hıc bırı bızım index.php sayfamızda yok bızım kulanmıs oldugumuz CNB bu yuzden ipucu kısmındakı kodlarla farklı ola bılır
İllaki yönlendirmek zorundamıyız,oraya yazan kişi belki hata ile yazdı bunu yönlendiriliyorsunuz diye veya başka birşey ama illa orda yazanı yapmak gibi bir zorunluluğumuz yok demi...
kullandığınız modülün türkçe dil dosyasını açın Yönlendiriliyorsunuz yazısını bulun yerine Yeni Üye kaydınız başarı ile tamamlanmıştır Sitemizden sınırsız faydalanabilirsiniz üye olduğunuz için tşk ederiz felan filanda yazılabilir
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız