Php Nuke için Jquery GallerryView blocku -kayan haber- blocku oldu. editledim yapmanız gereeken sadece js dosyalrının yollarını block-haber.php dosyasının başında değiştirmek. ve php kodlarında resim aldığınız yeri değiştirmek.
indirebileceğiniz adres
http://www.ilkaymola.com/php-nuke-icin-featured-content-gallery-kayan-haber-blogu/
galiba bu 3 oldu ama hiç birinde bir demo veya live olarak bişey bir yol göstermedin varsa kurulu bir yerde link ver görelim nedir nasıl çalışıyor .
evet bende bir blok indirdim ve çalışmadı hemen geri sildim blok yapılınca dosyalar tam olur yok bunu değiştir şunu değiştir olmaz herkes bilmes tüm dosyaları bir paket yaparsın hosta atılır ve blok aktif edilince çalışması lazım bu boyle olur.
Tarih: 2010-04-14, 00:27:37 Mesaj konusu:
şimdi şöyle ifade edeyim,
birincisi dediğiniz herşey bende localde var. sistemimi komple değiştirdim. PHPnuke sistemine göre demosunu nasıl vereyim bilmiyorum. ha html demoda birsürü va nette. demo vermenin bir anlamı yok.
ikincisi, eğer blocku paket yaparsam, js ve stil dosyalarıyla dolar block klasörü,
3. sü kimin sitesinde hangi js scriptini kullandığını ben bilmiyorum. bu sebeple bu jquerynin karşılaştığım en büyük sorunu dosyaların çakışması. yani bazı scriptler çalışıyor bazıları çalışmıyor. Bu sebeple uyarıyorum.
4. yaptığım çok övünülecek matah bişey değil. birazcık bilgisi olan mantığını azıcık anlarsa yapar ki benim bilgim eminim hepinizinkinden azdır. sadece hazır sql lerim var onları alıyorum block içine yerleştiriyorum ve çalışması için gerekli yolları gösteriyorum. bi nevi deneme yanılma.
5. iki adet yaptığım tema var onları paylaşacağım. ama çalışmazda tepki alırım diye böyle tek tek veriyorum eklentileri. ancak bu temaları paylaşacağım. ben öğretmenim ve şu sıralar sınavlarla ve kendi sitemle uğraşıyorum.
6. amacım tamamen her zaman savunduğum php nukeyle uğraşırsan wp den de drupaldanda, joomladanda çok daha güzel şeyler başarabilirsin tezini desteklemek. diyeceksiniz ki sen neden uğraşmıyorsun, benim ilgilenmem gereken bir çocuğum ve ailem var. 1 senede bu kadar yapabildim. 1 senede yaptıklarımı wp bana 3 günde hazır olarak sundu. kolayına kaçtım yani. e kapasite meselesi tabi...
7- sanırım niyetimi açıkça anlatmışımdır.
bu arada ilgine de teşekkürler...
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-04-14, 09:14:36 Mesaj konusu:
gerçekten güzel şeyler paylaşılıyor allah razı olsun ama, arkadaşında ifade ettiği gibi, hiç olmzsa print screen yaparak ve sitenizde code arasına eklediğiniz kodları zip olarak koyarsanız çok makbule geçer, gecen gün ben bir türlü çalıştıramadım en sonunda sildim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız