Tarih: 2010-04-25, 15:59:44 Mesaj konusu: VPS Host Hakkında Bilgisi Olan Varmı...?
Selam Arkadaşlar ben bir depo host almak istiyorum deponun içersinde videolar olacak bu videoları insanlar kendi sitelerinde embed kod yada link ile oynata bilecekler bunun için iyi bir depom olması gerekiyor sizce VPS host alsam depo olarak iyi bir verim alabilirmiyim ondan ?
Ayrıca bu VPS hostu reseller olarak kullana bilirmiyim ?
Yani içerisinde müşterilerime yaptığım siteleri barındıra bilirmiyim...
VPS host hakkında bir bilgim yok yani güvene bileceğim kaliteli bir yer varmı gerek fiyat gerek teknik destek gerekse güvenlik açısından önerebileceğiniz bir yer varmı ?
Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkur ederim .
En son sonsuzluk2 tarafından 2010-04-25, 17:45:40 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Selam Arkadaşlar ben bir depo host almak istiyorum deponun içersinde videolar olacak bu videoları insanlar kendi sitelerinde embed kod yada link ile oynata bilecekler bunun için iyi bir depom olması gerekiyor sizce VPS host alsam depo olarak iyi bir verim alabilirmiyim ondan ?
Ayrıca bu VPS hostu reseller olarak kullana bilirmiyim ?
Yani içerisinde müşterilerime yaptığım siteleri barındıra bilirmiyim...
VPS host hakkında bir bilgim yok yani güvene bileceğim kaliteli bir yer varmı gerek fiyat gerek teknik destek gerekse güvenlik açısından önerebileceğiniz bir yer varmı ?
Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkur ederim .
VPS Sunucu Nedir ?
Bir sunucuyu 3-5 parçaya bölerek her bir parçanın birbirinden bağımsız çalıştığı sanal sunucu.
Vps Sunucuya, Cpanel/whm veya directadmin lisansı al ve kur. (vps yi alcağın yere söyle onlar yapar.) Bu panelden reseller ve hosting hizmeti verebilirsin.
Bir video scripti kurarsın.(clipbucket olabilir.) Video upload sistemiyle hem ziyaretçilerin video ekler hemde sen kolaylıkla eklersin. Videoların embed kodlarıylada başka sitelerde gösterilebilir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız