Tarih: 2010-05-08, 18:52:36 Mesaj konusu: NSN_GR_Downloads_800 modulu hakkında bilgi almak istiyorum
Selamlar
NSN_GR_Downloads_800 modulu hakkında bilgi almak istiyorum.Bu modul nasıl çalışıyor.Submit Download dosyları otomatik upload yapıyormu?
Ayrıca kategorilerde dosya yolunu yazıyorum ve dosyaya chmod 777 yapıyorum fakat yükleme yapamıyorum.Bir çok Php nuke sitesi ve Bu scriptle hazırlanmış sitelerin download ekle kısmına baktım tamamına yakını orjinal download modulunu kullanıyor yani elle yada başka bir siteden url ekliyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
modul ile yukleme yapmak zor olur hostun buyuk olması lazım olsada dosyayı yuklemek zor iş en iyisi host alanın buyukse elle ftp den yukleme yapacaksın ve linkini kendin elle vereceksin herkez oyle yapıyor zaten :-)
Teşekkür ederim ilgilendiğin için host alanım 40 gb.ben sadece bu alanı öğrencilerimle beraber kullanmak için aldım.Hem msj hemde dosya paylaşımı için.Ben elle girerimde öğrenciler için zor olur.Nuke ilede geçen sene bu sitede tanıştım. iki hafta önce arşivde net opsiyon Alpha 1.0 a rastladım kurdum .PHP Nuke çok hoşuma gitti fakat bu otomatik download işini beceremedim.Forumun tamamını okudum sonuç hüsran.Bir türlü beceremedim.En sonunda foruma yazayım dedim.ilgilendiğiniz için sağolun.Net Opsiyondaki herkese kolay gelsin,.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız