Tarih: 2010-06-25, 10:25:09 Mesaj konusu: Orta Block Resim Ekleme
Albüme Gerek Duymadan İstediğiniz Resmi Sitenizde Orta- Sağ - üst -alt olarak ekleyebilirsiniz..
öncelikle frontpage veya kullandığınız programı açıyoruz yeni bir sayfa oluşturuyoruz ve buraya bloka eklemek istediğiniz resmi seçiyorsunuz daha sonra farklı kaydet diyoruz karşıma kaydedeceğimiz dosya index olarak gözüküyor onu block-ortaresim.php olarak kaydediyoruz sitemizin block dizinine ekliyoruz ve Blok Düzenle Bölümünden Blockumuzu Oluşturuyoruz.. Kolay Geleee
Vallah Nukeden Vazgeçmem Daha :)))
Php Olarak Kaydettim Ama İçerik Halen Html Olması Rağmen Sorunsuz İşe Yarıyor Kod..
<html>
<head>
<m e t a name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<m e t a name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<m e t a http - e q u i v="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Yeni Sayfa 1</title>
</head>
Evet O Kısım Yeterli Ama ufak Bir Sorun Çıktı Resmin Altında BuYazı Blogu Çıktı Ama Oraya Yazı Ekleyemedim Bıraktım Yakasını Başka Bir Tane Buldum O Daha İyi Her Sayfa Yenilendiğinde Resimde Değişiyor...
Tarih: 2010-07-13, 01:18:43 Mesaj konusu: Re: Orta Block Resim Ekleme
calkan :
Albüme Gerek Duymadan İstediğiniz Resmi Sitenizde Orta- Sağ - üst -alt olarak ekleyebilirsiniz..
öncelikle frontpage veya kullandığınız programı açıyoruz yeni bir sayfa oluşturuyoruz ve buraya bloka eklemek istediğiniz resmi seçiyorsunuz daha sonra farklı kaydet diyoruz karşıma kaydedeceğimiz dosya index olarak gözüküyor onu block-ortaresim.php olarak kaydediyoruz sitemizin block dizinine ekliyoruz ve Blok Düzenle Bölümünden Blockumuzu Oluşturuyoruz.. Kolay Geleee
Vallah Nukeden Vazgeçmem Daha :)))
Php Olarak Kaydettim Ama İçerik Halen Html Olması Rağmen Sorunsuz İşe Yarıyor Kod..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız