Kayserili kardeşim çalışman çok güzel gidiyor bence, modül yazmak ayrı bir bilgi ister, düzenlemek ise insanın düşüncelerini hayata geçirebilmesi için istediğini kendince yapmasıdır, bana göre herkes modül yazamaz, herkesde düzenleyemez. Bu modülü bende denemek isterim ama modül nerden indirilecek linke rastlayamadım.
üstad eline sağlık güzel olmuş bende şimdi yükledim ve yeni bir duyuruda yükledim fakat eklediğim duyuru geçmiş duyuru olarak değişti bu nasıl ola bilir
Faruk Abi bu Duyuru yeniden simdi duyuru ekledim Tarihi 14.02.2010 ekledim Bitişide birgün sonrasına ekledim ama yine geçmiş duyuru olarak geriye döndü birkere okudum sonra baktım geçmiş duyuru olarak göründü..
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-13, 00:05:57 Mesaj konusu:
spakme :
Faruk Abi bu Duyuru yeniden simdi duyuru ekledim Tarihi 14.02.2010 ekledim Bitişide birgün sonrasına ekledim ama yine geçmiş duyuru olarak geriye döndü birkere okudum sonra baktım geçmiş duyuru olarak göründü..
Arkdasim modulde doyuru eklenen bolumude Duyuru bitiş tarihi: Örnek: 2009-11-15 diye yazmisim senin ekledigin tarih bicimi ve benim ornek verdigim tarih bicimini incele sorununun cozumunu sen bulacaksin
ya faruk abi burda benim yazdıgıma bakma sen ordaki Örnek deki gibi yazdım Örnekde bitiş tarigi Örnek: 2009-11-15 bu sekilde yazıyor bitişi benimde duyurum tarihi gün ay yıl 14 2 2010 şeklinde yazdık mı abi orda zaten secenek seklinde baslangıc bildiğin gibi bitiş tarihinide örnek deki gibi Yıl-Ay-Gün Şeklinde hem bu şekilde Örnek:2010-2-14 / 2010-02-14 hadi bunlar olmadı aynı güne cakısdı dedim bu seferde örnekdeki gibi ve benim verdiğim örnekler gibi bitiş tarihini birgün sonraya attım ama yine aynı ekliyorum ana sayfa bakıyorum orta blokda duruyor bir kere okuyorum bakıyorum yine anasayfa bu sefer gitmis bakıyorum Geçmiş duyular olarak görünüyor hani bendemi sorun var yoksa indirdiğim modul demi bende anlamadım ki..
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-13, 03:36:51 Mesaj konusu:
spakme :
ya faruk abi burda benim yazdıgıma bakma sen ordaki Örnek deki gibi yazdım Örnekde bitiş tarigi Örnek: 2009-11-15 bu sekilde yazıyor bitişi benimde duyurum tarihi gün ay yıl 14 2 2010 şeklinde yazdık mı abi orda zaten secenek seklinde baslangıc bildiğin gibi bitiş tarihinide örnek deki gibi Yıl-Ay-Gün Şeklinde hem bu şekilde Örnek:2010-2-14 / 2010-02-14 hadi bunlar olmadı aynı güne cakısdı dedim bu seferde örnekdeki gibi ve benim verdiğim örnekler gibi bitiş tarihini birgün sonraya attım ama yine aynı ekliyorum ana sayfa bakıyorum orta blokda duruyor bir kere okuyorum bakıyorum yine anasayfa bu sefer gitmis bakıyorum Geçmiş duyular olarak görünüyor hani bendemi sorun var yoksa indirdiğim modul demi bende anlamadım ki..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız