Tarih: 2010-03-17, 21:54:32 Mesaj konusu: Php Nuke Formunu Nasıl Geliştirebiliriz?
merhaba phbb2 formu cok guzel ama benım eskı sıtedem www.sebnemferah.ace.st buradakı forumlar gıbı nasıl yapabılırım resım eklemeyı bulamadım ayrıca ne kadar ugrastıgsamda alt forum eklemeyıde yapamadım bunları nereden yapmatayız acaba?
yaw bu damı yok arkadaslar araastırıyoruz bulamıyoruz balı bı yorumunuzu gorelım o kadar saattır burda beklıyorum herkez cok mu yogun ben anlayamadım bu ısı
tessekurler bu alt forum eklentısını tam yapamadım turkceye cevırdıgımde sona ekle basa ekle gıbı seyler cıktı eklemelerı yaptım ama ıcınde bul ıcınde ekle yer degıstırler tam anlasmıyor elınızde turkce olanı varmı acaba?
abilerim modulu kurdum dedıgı gıbı yaptım ama olmadı bana yardımcı olurmusunuz lutfen sanırım bu modulunuz sızın yarım
Genel Hata
Couldn't insert row in forums table
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'forum_parent,(forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_statu' at line 1
Tarih: 2010-03-19, 00:55:46 Mesaj konusu:
Bir üstteki mesajımın altında kurulum yönergesini vermiştim.
Onun içinde yapılacak işlerin en başında veritabanına tek satırlık bir ekleme gerektiği yazıyordu.
Yani:
Alıntı:
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE nuke_bbforums ADD forum_parent INT NOT NULL DEFAULT '0';
Diğer tüm yapacaklarınız buna bağlı.
Bunu yapmamışa benziyorsunuz.
Önce phpmyadminden bu satırı çalıştırın. Prefixiniz nuke değilse koyu harfle yazdığım yere sizin prefixinizi yazın.
Bir üstteki mesajımın altında kurulum yönergesini vermiştim.
Onun içinde yapılacak işlerin en başında veritabanına tek satırlık bir ekleme gerektiği yazıyordu.
Yani:
Alıntı:
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
ALTER TABLE nuke_bbforums ADD forum_parent INT NOT NULL DEFAULT '0';
Diğer tüm yapacaklarınız buna bağlı.
Bunu yapmamışa benziyorsunuz.
Önce phpmyadminden bu satırı çalıştırın. Prefixiniz nuke değilse koyu harfle yazdığım yere sizin prefixinizi yazın.
abı okuttum gene o hatayı verdı abı bel fıtıgı gecırcem artık bı de forums.cfg dosyası ne oluyor ayrıca overal dosyası uste yazıyor ama altta degısecek bı yer yokmu ustekı dosyalardan o eksık kalba tekrar denıcem
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız