Tarih: 2009-03-16, 18:09:03 Mesaj konusu: MyBB 1.4 Forum Türkçe Yaması Lazım ...
Merhaba arkadaşlar. Ben MYBB Forum sitesi yapmak istiyorum daha yeniyim. Öncedende PHP NUKE Kullanıyordum. Bu MYBB Forum un Türkçe paketinin linkini nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz ?
Sağolasın hocam eline sağlık. sitenide inceledim güzel olmuş işimiz var seninle o zaman (=
Bunu indirdim aynı dosya bendede vardı zaten nasıl türkçeleştireceğim peki hocam ?
bu paket türkçe utf 8
sitene kur sana direk tr hizmet verecektir.
herşeyi tr bunun
kurdun ama dil ing görünüyorsa admin panelinden
Forum Ayarları/Genel Ayarlar/Lisan Seçenekleri/Turkish yap tr olur.ama ilk kurduğunda zaten tr olacaktır
Arkadaşım ekran görüntüsünü yolladım Türkçe paketi buldum FTP den aktardım. Forumun Configurasion Kısmına girdim Languages e geldim. Resimdede görüldüğü gibi TR Paketi görünüyor. Ama bunu nasıl etkinleştireceğim ? Mesela üye panelinden türkçe yapınca oluyor oturum kapatınca ingilizce görünüyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız