Tarih: 2006-02-25, 02:01:10 Mesaj konusu: O Şimdi Asker (Yani ben)
Arkadaşlar 27 şubat 2006 tarihiyle hatay daki birliğime teslim olacağım. Uzun bir süre görüşemiyeceğiz.herkezin hakkını helal etmesini istiyorum. Netopsiyon bir ailedir. Bir aile zor kurulur. asla kolay kolay yıkılmaz bunu unutmayın. Linux'lu veya Linux'suz askerlik . Sizden uzak allaha yakın olacam.Herkese buradan selam görüşmek üzere.
ya düşünüyorum da Netopsiyon ailesinden ne kadar çok asker gönderdik.
Vatanı Netopsiyon koruyor walla :)
hani derler ya
abi en werimli çağımda askere aldılar.
öyle bişey olsa gerek.
güle güle git A-Rıza
Allah yardımcın olsun
bu da Asker isimli bir Cevat ÇAPAN şiiri
uykusuz geceler bunlar
dağ başlarında, nöbette.
uzakta, çok uzakta,
tek tük ışıklarını seçtiğin şehir
sokaklarında kısık sesle
şarkılar söylediğin.
A-Riza abi nereye gidiyosun daha karpuz kesecektik :))
İşin espirisi bir yana hayırlı tezkereler diyorum.İnşallah yokluğunu aratmam :)
Netopsiyon Linux Grubu
O Şimdi Asker .....
Tarih: 2006-03-02, 09:51:32 Mesaj konusu: Re: O Şimdi Asker (Yani ben)
A-Riza :
Arkadaşlar 27 şubat 2006 tarihiyle hatay daki birliğime teslim olacağım. Uzun bir süre görüşemiyeceğiz.herkezin hakkını helal etmesini istiyorum. Netopsiyon bir ailedir. Bir aile zor kurulur. asla kolay kolay yıkılmaz bunu unutmayın. Linux'lu veya Linux'suz askerlik . Sizden uzak allaha yakın olacam.Herkese buradan selam görüşmek üzere.
Vallaha Millet Aç
Şuraya 10 Dakkada Bir Asker Kalkıyor
Hayırlı Teskereler Abi.
amele asker çarşıda hehe Az daha sabır sonra geliyorum. Herkez kendine iyi baksın, Tunca çalış çalış çalış çok çalış. Herkeze çok selam, bugünde ölmedim
Hayırlı Tezkereler
Cidden ben ilk üye olduğumda buraya da sahibi askerdi bu
sitenin sonra bir sürü asker daha gitti şimdi bitane daha...
Netopsiyon Ordusu =)
amele asker çarşıda hehe Az daha sabır sonra geliyorum. Herkez kendine iyi baksın, Tunca çalış çalış çalış çok çalış. Herkeze çok selam, bugünde ölmedim
Çalışacağım abi makaleleri yazıyorum yakında olurlar merak etme sen ;)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız