Tarih: 2007-08-24, 12:03:27 Mesaj konusu: Sitem Google'da Neden Düştü?
Değerli arkadaşlar;
Benim Amasya'nın Merzifon ilçesine ait bilgiler barındıran bir internet sitem var. Php-nuke ile hazırladım. Sitem yoğun olarak ziyaret ediliyor. (Günlük ortalama 500 tekil kişi) Google'da "Merzifon" yazdığımda site 2. sırada çıkıyordu. Bu 6-7 aydır böyle idi ve ikinci sıradan hiç düşmedi. Hatta bir ara 1 hafta kadar birinci sırada da kaldı. Ancak 3 gün önce "merzifon" yazdığımda 25-30 lu sayfalara geldiğimde bile görünmez hale geldi. Bir anda bu kadar düşmesi bana imkansız geliyor. Bu konu hakkında bir yorum veya tavsiyede bulunursanız sevinirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Tarih: 2007-08-24, 13:56:20 Mesaj konusu:
dostum google guncellemeleri war o yüzden'dir mesela benımde underground rap aramasında geride cıkıyordu sımdı ilk sırada cıkıyor yanı beklemek lazım bu ay sonuna kadar olmassa aydan sonra belli olur hersey
Tarih: 2007-08-24, 14:37:27 Mesaj konusu:
bende geçen kurtlar vadisi pusu da 4ncü sıradaydım.
bunun sebebi "google page rank güncellemesi başladı" başlığımda yazmıştım.google pagerank yükselmesi/azalması&sıralama sistemini değiştiriyor.yani mesela pagerank 5 eskiden pagerank 4 veya 3ün üstünde kesin çıkıyordu belkide bundan sonra pagerank 1 veya 0 bile 5in üzerinde çıkabilir sistem değişiyor.ayrıca güncelleme var güncelleme bu ayın sonuna kadar rahat gidicek sebebi yine bazı sistemin değişmesi.pagerank güncellemesi 15 günde 45 gün bile süerbilir bu sefer.hatta sadece yüksek pagerankliler ve fake pageranklilerin pagerankleri düştü.diğer siteler henüz güncellenmedi.iyice uzattım.yani biraz sabır düzelir yine sıralamalar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız