Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 247
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 DikkatGeyikCikabilir.Com ..
(2401 okuma, 0 yanıt)
 smf mı, mybb mi, phpBB mi..
(4052 okuma, 5 yanıt)
 site yapma..
(3560 okuma, 4 yanıt)
 Smf den anlayan var mı ?..
(2399 okuma, 1 yanıt)
 SMF 2.0'a Yükseltme [Vide..
(4184 okuma, 6 yanıt)
 Bedava SMF Forum Kurmak..
(2157 okuma, 0 yanıt)
 SMF Hızlandırmanın Yollar..
(2126 okuma, 0 yanıt)
 Veritabanı Eğitim Döküman..
(2151 okuma, 0 yanıt)
 PhpMyAdmin'den SMF SEO Ka..
(2239 okuma, 0 yanıt)
 Googleye Kayıt..
(3010 okuma, 3 yanıt)
 Bu Hata Nasıl Düzelir SM..
(3685 okuma, 4 yanıt)
 Subdomaine SMF Kurulumu y..
(4203 okuma, 5 yanıt)
 Smf Okey, Tavla, Batak si..
(4293 okuma, 5 yanıt)
 Önereceğiniz Forum Hakkın..
(5541 okuma, 12 yanıt)
 Smf Forumda Sayfalar Aras..
(3614 okuma, 4 yanıt)
 smf forumda veri tabanı g..
(2413 okuma, 0 yanıt)
 smf forum hakkında..
(3132 okuma, 4 yanıt)
 Smf Mesajları Nukede Blok..
(7291 okuma, 13 yanıt)
 bookmarks modu sql sorgu ..
(2728 okuma, 1 yanıt)
 smf yardım..
(2389 okuma, 0 yanıt)
 smf krulum sonrası hata b..
(2626 okuma, 1 yanıt)
 php nuke -smf entegrasyon..
(36603 okuma, 74 yanıt)
 Hata Kodun neresinde Çöze..
(3679 okuma, 4 yanıt)
 Smf'den smf'ye bilgi akta..
(3416 okuma, 3 yanıt)
 Türkçe Karakter Hatası..
(3062 okuma, 1 yanıt)
 SMF Forumunuza wap desteğ..
(5123 okuma, 4 yanıt)
 smf kurulumunda ssl hatas..
(5342 okuma, 4 yanıt)
 server değişikliğinde sit..
(5888 okuma, 9 yanıt)
 Fantastico Türkçe Karakte..
(3508 okuma, 2 yanıt)
 Tarih Formatını Düzenleme..
(2528 okuma, 0 yanıt)
 smf tnyportala Ajax Tabs ..
(2635 okuma, 0 yanıt)
 Smf-Nuke tr dil lazım..
(4064 okuma, 4 yanıt)
 SMF nin portal ı varmıd..
(10116 okuma, 13 yanıt)
 Siteden Giriş-Çıkış Yaptı..
(2850 okuma, 0 yanıt)
 smf ye exploit..
(7265 okuma, 9 yanıt)
 Smf + Php Nuke Entegrasyo..
(6296 okuma, 9 yanıt)
 smf taşıma yardım..
(4461 okuma, 3 yanıt)
 phpbb to smf..
(3568 okuma, 1 yanıt)
 buton sorunu..
(3340 okuma, 1 yanıt)
 SMF Güvenliğini Artıralım..
(25321 okuma, 51 yanıt)
 Nukeden Smfye geçiş..
(5943 okuma, 7 yanıt)
 SMF Yavaşlaması..
(4550 okuma, 3 yanıt)
 SMF de ZİYARETÇİLER ANKET..
(3739 okuma, 2 yanıt)
 türkçe karakter sorunumu ..
(4752 okuma, 4 yanıt)
 SMF türkçe karakter Sorun..
(8549 okuma, 12 yanıt)
 Ençok mesaj yazan üyeler ..
(5744 okuma, 6 yanıt)
 SMF de Türkçe karakter so..
(2937 okuma, 0 yanıt)
 smf tema y...
(7293 okuma, 9 yanıt)
 SMF kuramadım..
(7721 okuma, 14 yanıt)
 smfye modifikasyon nasıl ..
(3852 okuma, 1 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - Ençok mesaj yazan üyeler blogu (smf) YARDIM
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


Ençok mesaj yazan üyeler blogu (smf) YARDIM

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> SMF Forumu
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Spider
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Sep 06, 2006
Mesajlar: 8

MesajTarih: 2006-09-06, 20:00:44    Mesaj konusu: Ençok mesaj yazan üyeler blogu (smf) YARDIM Alıntıyla Cevap Gönder

<?php

$content=implode("", file("http://felah.net/forum/SSI.php?ssi_function=topPosters"));

?>

kod bu arkadaşlar.üyelerin mesaj sayısı 100'ü geçtikten sonra bu kodla aktif yaptığım zaman sayfa yapısı gelisliyor.. bana gerekli kodları verirseniz sevinirim..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-07-23, 01:20:44    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
saho
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi





Kayıt: Mar 18, 2005
Mesajlar: 2176
Konum: istanbul-tokat

MesajTarih: 2006-09-06, 20:31:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dediğinizi hiç bir şekilde anlamadım detaylı anlatabilirseniz iyi olur
+ smf kategorisine taşınmıştır başlık
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Spider
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Sep 06, 2006
Mesajlar: 8

MesajTarih: 2006-09-07, 11:33:04    Mesaj konusu: Re: Ençok mesaj yazan üyeler blogu (smf&#41; YARDIM Alıntıyla Cevap Gönder



benim sorunum yukardaki resimdeki kırmızı daire içine alınmış bloc la ilgili kardeşim. bu bloc ana sayfada göründüğü zaman sayfa genişliyor aşağıdaki resimdeki gibi


bu genişlemenin olmamasını istiyorum.. bana gerekli kodları verirseniz sevinirim...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
saho
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi





Kayıt: Mar 18, 2005
Mesajlar: 2176
Konum: istanbul-tokat

MesajTarih: 2006-09-07, 12:55:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

<div style="border: 0pt none; height: xxpx; width: 100%; overflow: auto;" >
height:xxpx;
xx yerine değerini yazacaksın yüksekliğin width=100% olarak kalsın
birde kodların sonuna bu div i kapat
</div> gibi
xxpx; kısmı 60px; gibi ve ya 150px gibi bir değer olmalı
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
poetank
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Apr 18, 2005
Mesajlar: 1
Konum: ankara

MesajTarih: 2006-09-13, 21:47:24    Mesaj konusu: Re: Ençok mesaj yazan üyeler blogu (smf&#41; YARDIM Alıntıyla Cevap Gönder

Ne istediğin tam olarak anlaşılmıyor ancak istediğin En çok mesaj yazan 10 üyenin ana sayfada görünmesi ise aşağıda TOP10 VE SON MESAJLAR KAYAN HALDE VEREYİM. RC2 ve RC3 e ikisine de uyar. aynen uygula.
***********************************************************

Şu an , Bir çok arkadaşın katkılarıyla TOP 10 Manuel Kurulum Eksiksiz olarak hazır durumda..
Bunun mod olarak yapılıp sunulması eminimki bir çok arkadaşın sorununu giderecektir. Biraz Karışık ama sonuç mükemmel. Yapabilecek olan arkadaşlar el atarsa yeni kuracak olanlara buyuk kolaylık olacaktır.



Anasayfadaki Bu Görüntüyü Elde edebilmeniz için Aşağıdaki UyguLamaları yapabilirsiniz

1,1 rc2 versiyonu ve Default temaya göre anlatımdır
Member CoLor Link Modifikasyonunu öncelikle Türkçe modifikasyonlar bölümünden Kurun.
Yedeğinizi muhakkak alın ve daha önce hatalı kurulum yaptıysanız ve Bu şeklede getirmek istiyorsanız muhakkak eski lerini artık kalmıyacak şekilde silin.
aksi halde boardindex.template ve boardindex.php dosyalarına yeniden kurulum yapmanız gerekebilir.Ondan sonra ayıkla pirincin taşını ;D
Tekrar tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.
Başlıyos ;)

1-admin paneline girip kullanılan temadan görünecek mesaj sayısını 10 yapıyosunuz

2-sources/boardindex.php yi açın
bu kodu bulun

Kod:
      
// Find all boards and categories, as well as related information.  This will be sorted by the natural order of boards and categories, which we control.


Hemen üstüne bu kodu ekleyin

Kod:
   // Statistics such as number of boards, categories, etc. by rallyproco
   $result = db_query("
      SELECT COUNT(b.ID_BOARD)
      FROM {$db_prefix}boards AS b", __FILE__, __LINE__);
   list ($context['num_boards']) = mysql_fetch_row($result);
   mysql_free_result($result);

   $result = db_query("
      SELECT COUNT(c.ID_CAT)
      FROM {$db_prefix}categories AS c", __FILE__, __LINE__);
   list ($context['num_categories']) = mysql_fetch_row($result);
   mysql_free_result($result);

   $context['num_members'] = &$modSettings['totalMembers'];
   $context['num_posts'] = &$modSettings['totalMessages'];
   $context['num_topics'] = &$modSettings['totalTopics'];
   $context['most_members_online'] = array(
      'number' => &$modSettings['mostOnline'],
      'date' => timeformat($modSettings['mostDate'])
   );
   $context['latest_member'] = &$context['common_stats']['latest_member'];
   
   
   // Poster top 10. by rallyproco
   $members_result = db_query("
      SELECT ID_MEMBER, realName, posts
      FROM {$db_prefix}members
      WHERE posts > 0
      ORDER BY posts DESC
      LIMIT 10", __FILE__, __LINE__);
   $context['top_posters'] = array();
   $max_num_posts = 1;
   while ($row_members = mysql_fetch_assoc($members_result))
   {
      $context['top_posters'][] = array(
         'name' => $row_members['realName'],
         'id' => $row_members['ID_MEMBER'],
         'num_posts' => $row_members['posts'],
         'href' => $scripturl . '?action=profile;u=' . $row_members['ID_MEMBER'],
         'link' => '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $row_members['ID_MEMBER'] . '">' . $row_members['realName'] . '</a>'
      );
      
      if (!empty($modSettings['MemberColorStats']))
         $MemberColor_ID_MEMBER[$row_members['ID_MEMBER']] = $row_members['ID_MEMBER'];

      if ($max_num_posts < $row_members['posts'])
         $max_num_posts = $row_members['posts'];
   }
   mysql_free_result($members_result);

   foreach ($context['top_posters'] as $i => $poster)
      $context['top_posters'][$i]['post_percent'] = round(($poster['num_posts'] * 100) / $max_num_posts);

   if (!empty($modSettings['latestMember']) && !empty($modSettings['MemberColorLatestMember']))
      $MemberColor_ID_MEMBER[$modSettings['latestMember']] = $modSettings['latestMember'];
 
        //Yeah baby give me some colors =).
   if (!empty($MemberColor_ID_MEMBER)) {
      //Now Load the Missing global :)
      global $user_profile;
      loadMemberData($MemberColor_ID_MEMBER);
      $cmemcolid = NULL;
      if (!empty($modSettings['MemberColorStats'])) {
         // Poster top 10.
         foreach($context['top_posters'] as $key => $value) {
            $cmemcolid = $context['top_posters'][$key]['id'];
            $profile = &$user_profile[$cmemcolid];
            if(!empty($profile['member_group_color']) || !empty($profile['post_group_color']))
               $context['top_posters'][$key]['link'] = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $profile['ID_MEMBER'] . '" title="' . $txt[92] . ' ' . $profile['realName'] . '"><font color="'.(!empty($profile['member_group_color']) ? $profile['member_group_color'] : $profile['post_group_color']).'">' . $profile['realName'] . '</font></a>';
         }
        }
      if (!empty($modSettings['latestMember']) && !empty($modSettings['MemberColorLatestMember'])) {
         $profile = &$user_profile[$modSettings['latestMember']];
         if(!empty($profile['member_group_color']) || !empty($profile['post_group_color']))
            $context['latest_member']['link'] = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $profile['ID_MEMBER'] . '" title="' . $txt[92] . ' ' . $profile['realName'] . '"><font color="'.(!empty($profile['member_group_color']) ? $profile['member_group_color'] : $profile['post_group_color']).'">' . $profile['realName'] . '</font></a>';
      }
   }

      // yeni uyeler. by rallyproco
   $members_result = db_query("
SELECT ID_MEMBER, realName, posts
FROM {$db_prefix}members
ORDER BY ID_MEMBER DESC
LIMIT 10", __FILE__, __LINE__);
   $context['yeniuyeler'] = array();
   $max_num_posts = 1;
   while ($row_members = mysql_fetch_assoc($members_result))
   {
      $context['yeniuyeler'][] = array(
         'name' => $row_members['realName'],
         'id' => $row_members['ID_MEMBER'],
         'num_posts' => $row_members['posts'],
         'href' => $scripturl . '?action=profile;u=' . $row_members['ID_MEMBER'],
         'link' => '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $row_members['ID_MEMBER'] . '">' . $row_members['realName'] . '</a>'
      );

      if ($max_num_posts < $row_members['posts'])
         $max_num_posts = $row_members['posts'];
   }
   mysql_free_result($members_result);

   foreach ($context['yeniuyeler'] as $i => $poster)
      $context['yeniuyeler'][$i]['post_percent'] = round(($poster['num_posts'] * 100) / $max_num_posts);





3- Şimdi themes/default/boardindex.template dosyasını açın


bu kodup bulup hepsini silin

Not : daha önce anasayfada son gönderilen mesajları tablo haline getirmişseniz

Kod:
// This is the "Recent Posts" bar
ile
Kod:
   // Show information about events, birthdays, and holidays on the calendar.
arasındaki kodları silin.

Kod:
   // This is the "Recent Posts" bar.
   if (!empty($settings['number_recent_posts']))
   {
      echo '
            <tr>
               <td class="titlebg" colspan="2">', $txt[214], '</td>
            </tr>
            <tr>
               <td class="windowbg" width="20" valign="middle" align="center">
                  <a href="', $scripturl, '?action=recent"><img src="', $settings['images_url'], '/post/xx.gif" alt="', $txt[214], '" /></a>
               </td>
               <td class="windowbg2">';

      // Only show one post.
      if ($settings['number_recent_posts'] == 1)
      {
         // latest_post has link, href, time, subject, short_subject (shortened with...), and topic. (its id.)
         echo '
                  <b><a href="', $scripturl, '?action=recent">', $txt[214], '</a></b>
                  <div class="smalltext">
                        ', $txt[234], ' &quot;', $context['latest_post']['link'], '&quot; ', $txt[235], ' (', $context['latest_post']['time'], ')<br />
                  </div>';
      }
      // Show lots of posts.
      elseif (!empty($context['latest_posts']))
      {
         echo '
                  <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" border="0">';

         /* Each post in latest_posts has:
               board (with an id, name, and link.), topic (the topic's id.), poster (with id, name, and link.),
               subject, short_subject (shortened with...), time, link, and href. */
         foreach ($context['latest_posts'] as $post)
            echo '
                     <tr>
                        <td class="middletext" valign="top" nowrap="nowrap"><b>', $post['link'], '</b> ', $txt[525], ' ', $post['poster']['link'], ' (', $post['board']['link'], ')</td>
                        <td class="middletext" align="right" valign="top" nowrap="nowrap">', $post['time'], '</td>
                     </tr>';
         echo '
                  </table>';
      }
      echo '
               </td>
            </tr>';
   }


4-Son olarak TOP 10 Tablosu AnaSayfanın altında görünsün diosanız bu kodu bulun hemen üstüne

Kod:
// Here's where the "Info Center" starts...



Eğer sayfanın üstünde görünsün diosanız
Bu kodu bulun hemen altına

Kod:
 <script language="JavaScript" type="text/j a v a s c r i p t" src="', $settings['default_theme_url'], '/fader.js"></script>
         </td>
      </tr>
   </table>';
   }


bu kodu ekleyin

Kod:
 // istatistik top 10...by rallyproco

 echo '
   <br><div class="tborder" ', $context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? 'style="width: 100%;"' : '', '>
   <table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="bordercolor">  <tr>
    <td width="100%" colspan="4" class="catbg" height="24">
    <center><font color="#FFFFFF"><b>İstatistikler - TOP 10</b></font></center></td>
  </tr>
<tr class="titlebg"><span class="smalltext">
<td width="20%">En Çok Mesaj Gönderenler</font></td>
    <td width="15%">Yeni Üyeler</font></td>
    <td width="64%">Son Mesajlar</font></td>
</tr>
<tr class="windowbg">
<td width="21%" valign="top"><table width="100%"><tr>

<td width="70%" class="windowbg2"><b><span class="smalltext"><u>Üye</u></font></b></td><td width="30%" class="windowbg2" align="right"><span class="smalltext"><b><u>Mesaj</u></b></td>
</tr><tr>
';
foreach ($context['top_posters'] as $poster)
{
echo '



<td width="60%" class="windowbg2"><span class="smalltext">', $poster['link'], '</td>

<td width="40%" class="windowbg2" align="right"><span class="smalltext">', $poster['num_posts'], '</td>


</tr>'; 

} echo '</table></td>
<td width="15%" valign="top">   

<table width="100%"class="windowbg" ><tr>

<td width="100%" class="windowbg2"><span class="smalltext"><b><u>Üye</u></b></td>
</tr><tr>
';
foreach ($context['yeniuyeler'] as $poster)
{
echo '



<td width="100%" class="windowbg2" valign="top"><span class="smalltext">',$poster['link'], '</td>

</tr>'; 

} echo '</table>



</td>
<td width="59%" valign="top">';

// This is the "Recent Posts" bar.
if (!empty($settings['number_recent_posts']))
{


// Only show one post.
if ($settings['number_recent_posts'] == 1)
{
// latest_post has link, href, time, subject, short_subject (shortened with...), and topic. (its id.)
echo '
<b><a href="', $scripturl, '?action=recent">', $txt[214], '</a></b>
<div class="smalltext">
', $txt[234], ' &quot;', $context['latest_post']['link'], '&quot; ', $txt[235], ' (', $context['latest_post']['time'], ')<br />
</div>';
}
// Show lots of posts.
elseif (!empty($context['latest_posts']))
{
echo '
<table width="100%" class="windowbg">
 <tr class="windowbg2">
<td width="52%"><span class="smalltext"><b><u>Konu</u></b></td>
<td width="20%"><span class="smalltext"><b><u>Gönderen</u></b></td>
<td width="28%"><b><span class="smalltext"><u>Tarih</u></b></td>

 </tr>';


/* Each post in latest_posts has:
board (with an id, name, and link.), topic (the topic's id.), poster (with id, name, and link.),
subject, short_subject (shortened with...), time, link, and href. */
foreach ($context['latest_posts'] as $post)
echo '

<tr>

<td class="windowbg2" valign="top" width="52%"><span class="smalltext">', $post['link'], '</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="20%"><span class="smalltext">', $post['poster']['link'],'</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="28%"><span class="smalltext">', $post['time'], '</td>

</tr>';
echo '
</table>';
}
echo '
</td>
</tr></table></div>';
         }


Güzelleştirmelere devam ediyoruz ;)
Diyelimki forumunuzda geri sayım oyunu var. Adamın bir tanesi geldi mesaj sayısını yukseltmek için habire mesaj yazıyor.E noluyo TOP 10 'da sadece bu dallamanın mesajları var.İşte burada tabloda en son mesajın gösterilmesi için şöyle bir düzenleme yapıyoruz.

Sources/Recent.php 'yi açın
bu kodu bulun


Kod:
   // !!!SLOW This query is now slow, NEEDS to be fixed.  Maybe break into two?
   $request = db_query("
      SELECT
         m.posterTime, m.subject, m.ID_TOPIC, m.ID_MEMBER, m.ID_MSG,
         IFNULL(mem.realName, m.posterName) AS posterName, t.ID_BOARD, b.name AS bName,
         LEFT(m.body, 384) AS body, m.smileysEnabled
      FROM ({$db_prefix}messages AS m, {$db_prefix}topics AS t, {$db_prefix}boards AS b)
         LEFT JOIN {$db_prefix}members AS mem ON (mem.ID_MEMBER = m.ID_MEMBER)
      WHERE m.ID_MSG >= " . max(0, $modSettings['maxMsgID'] - 20 * $showlatestcount) . "
         AND t.ID_TOPIC = m.ID_TOPIC
         AND b.ID_BOARD = t.ID_BOARD" . (!empty($modSettings['recycle_enable']) && $modSettings['recycle_board'] > 0 ? "
         AND b.ID_BOARD != $modSettings[recycle_board]" : '') . "
         AND $user_info[query_see_board]
      ORDER BY m.ID_MSG DESC
      LIMIT $showlatestcount", __FILE__, __LINE__);
   $posts = array();
   if (!empty($modSettings['MemberColorRecentLastPost']))
      $MemberColor_ID_MEMBER = array();   
   while ($row = mysql_fetch_assoc($request))
   {


Bununla değiştirin

Kod:
   // !!!SLOW This query is now slow, NEEDS to be fixed.  Maybe break into two?
   $request = db_query("
      SELECT
         m.posterTime, m.subject, m.ID_TOPIC, m.ID_MEMBER, m.ID_MSG,
         IFNULL(mem.realName, m.posterName) AS posterName, t.ID_BOARD, b.name AS bName,
         LEFT(m.body, 384) AS body, m.smileysEnabled
      FROM ({$db_prefix}messages AS m, {$db_prefix}topics AS t, {$db_prefix}boards AS b)
         LEFT JOIN {$db_prefix}members AS mem ON (mem.ID_MEMBER = m.ID_MEMBER)
      WHERE m.ID_MSG >= " . max(0, $modSettings['maxMsgID'] - 20 * $showlatestcount) . "
         AND m.ID_MSG = t.ID_LAST_MSG
         AND b.ID_BOARD = t.ID_BOARD" . (!empty($modSettings['recycle_enable']) && $modSettings['recycle_board'] > 0 ? "
         AND b.ID_BOARD != $modSettings[recycle_board]" : '') . "
         AND $user_info[query_see_board]
      ORDER BY m.ID_MSG DESC
      LIMIT $showlatestcount", __FILE__, __LINE__);
   $posts = array();
   if (!empty($modSettings['MemberColorRecentLastPost']))
      $MemberColor_ID_MEMBER = array();   
   while ($row = mysql_fetch_assoc($request))
   {


ayrıca satır atlamalarınızı ayarlamanız için kodların içindeki % oranlarınızı kendinize göre değiştirebilirsiniz..
Örneğin. Tablo yapısındaki kolanların boyutları için ( En Çok Mesaj Gönderenler/ Yeni Üyeler /Son Mesajlar)aşağıdaki yüzdelerle oynıyabilirsiniz.


Kod:
<td width="20%">En Çok Mesaj Gönderenler</font></td>
    <td width="15%">Yeni Üyeler</font></td>
    <td width="64%">Son Mesajlar</font></td>


Yada en çok sorun çıkartan son mesajlar içinde aşağıdaki kodların yüzdeleriyle oynayabilirsiniz. Birbirine paralel oldukları için birisinde değişiklik yapıyorsanız diğerindede yapın derim

Kod:
<td width="52%"><span class="smalltext"><b><u>Konu</u></b></td>
<td width="20%"><span class="smalltext"><b><u>Gönderen</u></b></td>
<td width="28%"><b><span class="smalltext"><u>Tarih</u></b></td>




Kod:
<td class="windowbg2" valign="top" width="52%"><span class="smalltext">', $post['link'], '</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="20%"><span class="smalltext">', $post['poster']['link'],'</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="28%"><span class="smalltext">', $post['time'], '</td>



Edit:01/09/2006 ;
Bu işlemler bittikten sonra birde konu/Gönderen/Tarih bölümünün aşağıdan yukarıya doğru ilerlemesini-hareket etmesini istiyorsak default/boardindex.template dosyasını açın Bu kısmı bulun

Kod:
// Show lots of posts.
elseif (!empty($context['latest_posts']))
{
echo '
<table width="100%" class="windowbg">
 <tr class="windowbg2">
<td width="52%"><span class="smalltext"><b><u>Konu</u></b></td>
<td width="20%"><span class="smalltext"><b><u>Gönderen</u></b></td>
<td width="28%"><b><span class="smalltext"><u>Tarih</u></b></td>

 </tr>';


/* Each post in latest_posts has:
board (with an id, name, and link.), topic (the topic's id.), poster (with id, name, and link.),
subject, short_subject (shortened with...), time, link, and href. */
foreach ($context['latest_posts'] as $post)
echo '

<tr>

<td class="windowbg2" valign="top" width="52%"><span class="smalltext">', $post['link'], '</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="20%"><span class="smalltext">', $post['poster']['link'],'</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="28%"><span class="smalltext">', $post['time'], '</td>

</tr>';
echo '
</table>';
}
echo '
</td>
</tr></table></div>';
         }



Bununla değiştirin.daha sonra admin panelinden kullanılan tema bölümüne girip. Göstermek istediğiniz mesaj sayısını kafanıza göre ayarlayın(50-100 farketmez)

Kod:
// Show lots of posts.
elseif (!empty($context['latest_posts']))
{
echo '
<table width="100%" class="windowbg">
 <tr class="windowbg2">
<td width="52%"><span class="smalltext"><b><u>Konu</u></b></td>
<td width="20%"><span class="smalltext"><b><u>Gönderen</u></b></td>
<td width="28%"><b><span class="smalltext"><u>Tarih</u></b></td>

</tr>
</table>';
echo'            
<marquee behavior="scroll" direction="up" scrollamount="2" height="160" onMouseOver="this.stop()" onMouseOut="this.start()">
<table cellspacing="1" width="100%" cellpadding="0"  border="0">';

/* Each post in latest_posts has:
board (with an id, name, and link.), topic (the topic's id.), poster (with id, name, and link.),
subject, short_subject (shortened with...), time, link, and href. */
foreach ($context['latest_posts'] as $post)
echo '

<tr>

<td class="windowbg2" valign="top" width="52%"><span class="smalltext">', $post['link'], '</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="20%"><span class="smalltext">', $post['poster']['link'],'</td>
<td class="windowbg2" valign="top" width="28%"><span class="smalltext">', $post['time'], '</td>

</tr>';
echo '
</table>
</marquee>';
}
echo '
</td>
</tr></table></div>';
         }



Ayrıca yine son mesajlarda (Ynt:) yazısını kaldırmak için index.turkish dosyasından Ynt: bulun ve Ynt: kısmını silip 1 boşluk bırakın

Şincılık Bu kadar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Spider
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Sep 06, 2006
Mesajlar: 8

MesajTarih: 2006-10-01, 15:46:50    Mesaj konusu: Re: Ençok mesaj yazan üyeler blogu (smf&#41; YARDIM Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş saolasın Allah razı olsun emek verip anlatmışsında..ben bukadar orjinal bi şey istemiyorum .. benim istediğim sadece forumumda ençok mesaj yazan arkadaşların portal anasayfada aşağıdaki gibi görünmesidir.
bu sade şekliyle bilen bi arkadaş varsa ve anlatırsa menmun olurum..

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maviask
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Apr 29, 2007
Mesajlar: 10

MesajTarih: 2007-04-29, 15:40:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

valla hepsini tek tek yaptım ama olmadı
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> SMF Forumu Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok php hata yardım lüffen wepibo Php Nuke Sorunlarınız 2 2010-07-21, 14:37:43 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Yeni 1 Tema yükledim böyLe oLdu ?Yard... qombat Php Nuke Sorunlarınız 5 2010-07-18, 10:44:29 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Forum Yedeği Yardım DursunKaptan Php Nuke Sorunlarınız 2 2010-07-10, 10:22:37 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Free Hosta Php Nuke Kurulumu Yardım! hakan10 Php-Nuke 14 2010-07-10, 00:42:46 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok html destek-yardım emir2010 Php Nuke Sorunlarınız 7 2010-07-03, 23:58:46 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2018 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright