Tarih: 2006-03-12, 22:35:39 Mesaj konusu: Hesabınız'a tıklayınca tema değişiyor! çıldırıcam!
Arkadaşlar php nuke 7.6+3.1 kullanıyorum. Temayı değiştiriyorum, sitenin her yerinde yeni temam gözükürken hesabınız(your account) bölümüne geldiğimde site giriş temasına dönüyor. hatta temayı değiştirdikten hemen sonra yine hesabınız kısmını gittiğinde giriş teması çıkıyor tema değişmiş gözükmüyor.
Bana cookileri sil veya fix theme dene demeyin. problem kesinlikle temalarla alakalı değil. standart temalarda bile aynı hata var.
Evet çok aradım ama bulamadım, şimdi gördüm. ama orda da çözülememiş(anlaşılmamış). şu an da anlatamadım sanırım. mesela herhangi bir üyeyle giriş yapıyorum, hesabınız kısmından mevcut temayı değiştiriyorum. ana sayfa vs. tüm sayfalar değişiyor fakat hesabınız kısmı adminin genele ayarladığı temada kalıyor. umarım şimdi anlatabildim.
kullanmadıgın temaları kesınlılkle sıl
cunkı kurdugun bazı modlar her temada calısmaz
ıkıncısı ıse o sayfayı daha oncede actıgın ıcın sayfayı offline olarak acabılır
dolayısıyla cooki lerı sılerek bır kez daha denemelisin
Hocam sorun sanırım sürümden kaynaklanıyor. Netopsiyonda bulunan 7.6+3.1 de bu sorun var. Official sürümde böyle bir sorun yok. Problem codddsfdsjf'lerden ya da temalardan kaynaklanmıyor. Zorunlu olarak ben de sürümü değiştirdim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız