Tarih: 2006-05-11, 12:34:59 Mesaj konusu: yeni bir eklenti için kod örneği lazım.
Arkadaşlar , yeni yaptığım eklenti için yukarıdaki resimdeki , gibi yani phpMyAdminde kullanılan gibi bir sistem yapmak istiyorum.
yani bana lazım olan kısmı sol yandaki kutucukların işaretli olması ve bir butona basıldığında seçili olan kayıtlarda bir UPDATE işlemi yaptırmak istiyorum.Buna benzer kod örneği olan veya buna benzer bir mod bilen var mı arkadaşlar.Onlara baka baka çözebilirim belki ?
Tarih: 2006-05-11, 18:17:07 Mesaj konusu: Re: yeni bir eklenti için kod örneği lazım.
hocam dediğin modu indirdim.Ama sanırım Nuke 7.6 Pacthsiz sürümlerde çalışmıyor.Admin paneli bozuyor.İllegal ... bişiler yazıyordu.
Ayrıca benim sölemek istediğimi sanırım anlatabilmişimdir.Buna nasıl bir function yazabiliriz ona bir örnek verebilirmisin.yani butona basıldığında o functina yönlenecek ve seçili olan kayıtları (form check alanlarını nasıl döngüye koyacaz ?) silececek.Resimde verdiğim gibi aynen.PhpMyadmin kodlarını inceledim ama ilgili yerini bulamadım.
Nasılki PhpMyadminde bir table da kayıtlar işaretlendiğinde satır rengi değişiyor ,aşağıda linkler var "Hepsini seç" Seçili olanları sil gibi ; ona benzer bişiler yapmam gerekiyor.Konu hakkında yardımcı olursan sevinirim.İyi Çalışmalar.
hepsini seç kodunu bilmiyorum ama diğerlerini şöyle anlatmaya çalışayım.
önce formu oluşturuyosun, önemli olan name lere verdiğin değerler.
sen checkbox ı, frontpage ile falan hazırlarsın. ben normal bir form ile örnek vereyim sana
şimdi bunları yapınca, name alanlarına bakıyoruz ne yazmışız, birinci de isim, ikincide adres yazıyor, o halde fonksiyonu şöyle açıyoruz
function fonksiyon_adi ($isim,$adres) {
şimdi değişkenleri kendisi alıcak, o zman sql sorgusuna geçelim
$db->sql_query("insert into adresdefteri values ('$isim','$adres')");
bu da giriş yaptırdı, sen checkbox la yağacağın için şu olacak,
oradan numara geldiği düşünelim,
$db->sql_query("update adresdefteri set isim='$isim', adres='$adres' where id=$numara");
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız