Tarih: 2006-07-14, 11:10:26 Mesaj konusu: Opsiyontema sitesinden bir Tema Sorunu
Selam arkadaslar ben opsiyontema.com adresinden Dating_01 Temasini indirdim ve kurdum yanliz sagdaki Blocklar kayboldu sitemde http://www.opsiyontema.com/tema-15.php
Alıntı:
S: Patch Yükledim sağ bloklarım kayboldu. Nasıl düzeltirim?
C: Sorunlu temanızın theme.php (themes/Temaniz/ klasöründe) dosyasını açın.
if ($index == 1) {
yazan yeri bulun ve burayı
if (defined('INDEX_FILE')) { ile değiştirin.
diyor fakat icerisinde zaten if (defined('INDEX_FILE')) { yaziyor buna ragmen gösterilmiyor nasil düzelte bilirim cok guzel bir tema degistirmekte istemiyorum birdaha yardim ederseniz sevinirim.
Tarih: 2006-07-14, 11:18:24 Mesaj konusu: Re: Opsiyontema sitesinden bir Tema Sorunu
ZyRoBoT :
Selam arkadaslar ben opsiyontema.com adresinden Dating_01 Temasini indirdim ve kurdum yanliz sagdaki Blocklar kayboldu sitemde http://www.opsiyontema.com/tema-15.php
Alıntı:
if ($index == 1) {
diyor fakat icerisinde zaten if (defined('INDEX_FILE')) { yaziyor buna ragmen gösterilmiyor nasil düzelte bilirim cok guzel bir tema degistirmekte istemiyorum birdaha yardim ederseniz sevinirim.
Tarih: 2006-07-15, 20:22:48 Mesaj konusu: Re: Opsiyontema sitesinden bir Tema Sorunu
komutan1905 :
ZyRoBoT :
Alıntı:
if ($index == 1) {
if (defined('INDEX_FILE')) { yazan yeri
if ($index == 1) { ile değiştir
icerisinde zaten if (defined('INDEX_FILE')) { bu sekilde orjinali duruyor olmadi if ($index == 1) { yaptim olmadi daha baska nasil tersini deniyeyim anlayan yokmu bu tema dan arkadaslar sagdaki blocklar nasil geri gelecek ?
Tarih: 2006-07-16, 00:06:03 Mesaj konusu:
Sorunlu temanızın theme.php (themes/Temaniz/ klasöründe) dosyasını açın.
if ($index == 1) {
if (defined('INDEX_FILE')) { ile değiştirin. Olmuyor mu?
if (defined('INDEX_FILE')) {
global $index;
if ($index == 1) {
ile değiştirin. Hala olmadı mı?
if (defined('INDEX_FILE')) {
global $index;
if (($index == 1) OR if (defined('INDEX_FILE'))) {
ile değiştirin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız