Arkadaslar PHp-nuke ftpden Yukledım nuke.sql Dosyasınıda Yükledim config Dosyasındakı değişiklikleride yaptım ama bır turlu kuramadım sabaha kadar uğrastım olmadı :) bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.. www.romantikdelikanli.com/html burdan hataya bakabılırsınız...
sıtemdekı hataya baktınızmı ? ya ben daha onceden cpanel kullandığım ıcın hızlı otomatık yukluyordum sımdı plask kullanıyorum ılk kez o yuzden zorluk çektım bana gore config.php ayarları doğru gibi..
Ya config.php adlı dosyada yanlışlık yaptınız,ya da sql dosyasını phpmyadmin'den okutmadınız.Deneme yanılma yoluyla config.php adlı dosyada veritabanı bilgilerinizi,veritabanı kullanıcı adı ve şifresini girin,başka bir ihtimal söz konusu değil bunların haricinde.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2008-03-18, 12:52:45 Mesaj konusu:
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
plesk de db hesabı açtıktan sonra zaten Php nukenin bu versiyonun install kurulumu mevcut olması lazım. yani www.siteadi.com/install.php dediğinizde site üzerinden kolay kurulum gerçekleştirebilirsiniz. sql tanıtmanıza gerek kalmaz..
Bu hatada sql bulamıyor.ya config yanlış girdiniz yada db leri yanlış açtınız kontrol edin inş
install kurulumu mevcut değil pleski yenı kullanıyorum o yuzden buyuk ıhtımalle db leri yalnış açmış olabılırım bana pleskde db açmam ıcın yardımcı olan bı resım veya video bulabılme ımkanınız varmı hersey ıcın çok teşekkür ederim..
Arkadaşım bu sitenin bir şekilde veritabanı ile kuaramadığının göstergesi. Mutemel nedenleri 1. Veri tabanı tablolarında eksiklik vardır. Yeniden yükleyiniz. 2-Config.php ayarlarınıda yanlışlık vardık.(büyük iihtimal) yeniden gözden geçiriniz. 3- Hostunuzdan kaynaklanıyor olabilir. Düşük ihtimal. 4. Nuke sürümünü yeniden yükleyin...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız