Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2008-05-20, 19:24:45 Mesaj konusu: Php-Nuke Tema Paylaşımları [Buraya Paylaşın]
S.a Arkadaşlar. Yaptığımız Temaları Fazla Yorum Yapmadan Buraya Eklersek Bence Daha Güzel Olacak. Çünkü Tema İsmini Bilmeyip, görünümü Hoş Tema Arayan Arkadaşlarımız Aradığı Temaları Bulmakta Bihayli zorlanıyorlar
aslan fatihi ben dıyecektım ama kımseylede ugrasmak ıstemıyorum ben bı tema yaptıysam yorum beklerım 10 tema yaptım 10 yorum beklerım benım gıbı 50 kısı olsun 10 ar temadan 500 tema buda 500 ayrı yorum aha baslıkda yorumlarla dolup tastı kımın elı kımın cebınde bellı deyıl boyle daha bı karısık olur bence ....
burda hepiniz haklısınız. Siz kendinizi Netopsiyon'da Sizi düşünüyor. Siz temanızı burda paylaşacaksınız o an yorumlar alacak eleştirileceksiniz ama aradan 1 ay sonra tema arayan kişi sizin temanızı bulamayabilir?
şöyle bişey olabilir. forumda tema paylaşımı (özgün tema) diye bir başlık açılabilir. Temalar orda paylaştırılır.
Böylece hem kişilerin yaptığı temalar bir arada bulunmuş olur. Hemde Kişiler temalarını yorumlatmış olur. Arayan kişide tek forum altında tüm temalara ulaşmış olur.
bunu yapacagıınıza herkes temalarını suanda oldugu gıbı paylassınlar bı mod arkladasımızda paylansılan temaları dosyalarınyla bırlıkde sabit kalan bı yere tasıyabılır ama konu kılıtlı olacak kımse yorum yazmıyacak sadece tema adı ekleyenın adı falan fılan buda bı dusunce:D
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız