Tarih: 2008-08-03, 00:18:19 Mesaj konusu: phpBB 2.0.23 Tema Degisimi.
Arkadaslar PhpNUke 7.6 Kurulu sitemde phpBB 2.0.23 Kurulu Forums. Ben Bunda nasiL tema Degisimi Yapacagim. Normalde Su sekiLde Yapiyorum. Modules/Forums/templates in icerisine Atiyorum Admin Panelinde Temayi KAyit Edip Uyguluyorum. Yaptikdan Sonra Site Kompile ucuyor Bunu nasiL yapacagiz Ayrintili sekiL anlata biLecek Arkadaslarimiz Varsa Yardimlarini Bekliyorum. SAygilar.
Daha önce böyle bir makale hazırlamıştım NukeDestek'te :)
phpBB temasını Nuke Forum Temasına uygun hale getirme ;
- İndirdiğiniz temayı Zipten Çıkarın Dosyayı Açtğınızda temanınadı.css,cfg dosyalarını göreceksiniz onların adını forums.css,cfg haline getirin
- theme_info.cfg açın en üstte Bulunan temadı.cfg.css vs yerleri forums haline getirin!
- Son olarak Tüm dosyalarını Kontrol edip templates/TemaAdı/ gördüğünüz yerleri themes/PHP-NukeTemaAdı/forums haline getirin ve düzenlediğiniz temanız forums adını vererek themes/PHP-NukeTemaadı/ içine atın!
Gordan ilk Basta Yardiminiz icin TesekKur ederim. Dediklerinizi Harfi HArfine Yaptim. Yonetim Panelinden Tekrardan Themayi Secip Kayit ettim. Forum a tikLayinca SAyfa Beyaz Sekilde Kaliyor yine Cildirmaya az kaLdi :) Bunu neden Yapar peki
Hangi işlemleri yaptığınızı bilmediğim için muhtemel düzeltme seçeneklerini yazıyorum;
- Eğer modules/Forums/templates/subSilver içinde dosyalarda değişiklik yaptıysanız ojinal dosyaları ile değişiniz.
- Sonradan seçtiğiniz temada hata veriyorsa phpmyadmin'den default tema yani subSilver'ı seçin.
Hayir Orjinal Subsilver Temasinda Herhangi Bir degisikLik yapmadim. yapmis oLdugumuz forums temasini siLince sorunsuz calisiyor normaL subsilver Temasi aciliyor. onda Bir sorunum yok. yaLniz yeni atmak istedigim forums temasi acmiyor. beyaz sayfa seklinde kaliyor. sorunu anlamadim gitti. kullanmis oldugum themadan kaynaklaniyor desem orjinal subsilver temasinida acmazdi dedim icindeki editledigim dosyalardami bir atlama yaptim oda yok 4 kez kontrol ettim. anlamadim gitti bu olayi.
Hata Gostermeyi Nasil acicam? Cpanelden biLiyorum ben ama Benimde Cpanel aLLaha emanet Hic bise yok: ) Baska Turlu Hata Raporu Ogrenme Yontemi varSa sunarsan Sevinirim. Birde Editledigim Dosyaya Baka biLirmisin Gordan Belkide atladigim birsey Vardir Usenmezde Bir Kontrol ederseniz sevinirim. Yapacaz biz bu isi :) az kaLdi
aynen cfg degisince hatasiz sekilde acti forumu yalniz temayi yarim koydu haahha illa bir sorun cikartacak ya :) neyse baska bir tema bulayim kafama gore birde onlari deneyim. sorunu cozdun simdi bazi seyleri sayenizde daha iyi anliyorum. yardimlariniz icin tesekkur ederim. saygilar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız