Tarih: 2009-02-19, 15:46:58 Mesaj konusu: phpbb 2 den 3'e geçmek YARDIM.
arkadaşlarım uzun süredir phpbb 2 kullanıyorum 3 egeçmek istiyorum-Kendi sitesinde anlatım buldum güsel de
"phpBB2 forum veritabanına phpbb3_ prefix ile kuruyoruz. (dönüşüm için phpBB2 ve phpBB3veritabanının aynı olması gerekiyor.)"
kısmını anlayamadım ilgilenirseniz sevinirim..
Veya eski forumu tamamen iptal edip sıfır kurulum mu yapayım sizcee ..
İlginiz için tyeşekkürler eet şuan nuke bir sitem var ve oradaki mevcut forum için yükseltme yapmak istiyorum yani ikisini bi arada kullanacağım...
Eğer bu zor bir işse yani sornsa ve ya ben çok zorlanırsam yeniden kurmak daha basitse mecbur öle yaparım
Ben hem nuke sitemi yülseltmek istiyorum hemde sıfır bir tabana forum kurmak ikiside lazım :)
bende siteyi ilk actigimda phpbb 3 kurmak istemiştim fakat bildigim kadari ile nuke 'nin phpbb 3 ile henuz entegresi yok.
yani şoyle acikliyim ikiside ayni db 'de calişmiyor henuz. yapamamişlar.
eger bulabildisen entegre php nuke ile phpbb3 paylaş bende yapayim :)
peki arkadaşlar nuke deki forum sisteminden vazgeçtim .
O zaman alanıma nuke den bağımsız bir forum sistemi kurup linkini veririm oraya üyelik ayrı yapılır o şekilde bir yol bulunur sanırım....
Son olarak arkadaşlar phpbb dışında da kullanılan forumlar var
smf mybb vbulletin
bunlardan hangisi görsel ve kullanım açısından tabii birde kuruluj açısından daha avantajlı
teşekkürler..
bana sorarsan smf kullan. şu an için en ideali o. ama ayrı kurmana gerek yok db leri. sitenin kullanıcılarıyla entegre ederek aynı çalışmasını sağlayabilirsin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız