Tarih: 2009-03-02, 23:26:32 Mesaj konusu: Tema da forum bölümü yazi rengini degistirme
Selam arkadaslar ben Tema nin Forum bölümündeki konu basliklarinin ve bölüm basliklarinin yazi rengini degistirmek istiyorum su anki yazi rengi siyah ben bunu koyu mavi yapmak istiyorum acaba ne yapmaliyim selamlar.
Sen simdi tam olarak nereleri değiştirmen gerekiyor kullandıgın herhangi bir nuke ismi varmı yoksa standart nukemi kullanıyorsun bazı nukelerde kodların yerleri değişiyor bende ona göre seni yönlendirebileğim.
Rexiach okii3 arkadaslar yardimlariniz icin tesekkürler yazi isini style.css den yaptim yalniz alt resimdeki bos kalan kismi nasil doldururum orada kücük bir bosluk var orayida yaparsam islem tatmam ona da bir bakarsaniz iyi olur selamlar.
o konu hakkında net bir bilgim yok ama onuda style.css den yapıyoruz galiba. oradaki arka planın ne olduğunu bul. sonra style.css den onun width değerlerine bak.
Rexiach okii3 arkadaslar yardimlariniz icin tesekkürler yazi isini style.css den yaptim yalniz alt resimdeki bos kalan kismi nasil doldururum orada kücük bir bosluk var orayida yaparsam islem tatmam ona da bir bakarsaniz iyi olur selamlar.
Kardeş bende yapmak istiyorum ama style.css açtım
fakat bir çok Colar Rennk var hangisini değişmem gerekliki başlıklar
renkli olsun..
arkadaslar öncelikle yardimlariniz icin cok tesekkürler alidehmen kardes öncelikle basliklarin renk numarasini bul ona göre style.css deki renk ayarlarinda benzer olan numaralari degistirerek dene ben öyle yaptim bir cok bölümü degistirdigim icin baslik hangisi direk bilemeyecegim dedigim gibi bir dene simdi bende o acik kismi kapatmaya calisacagim forum bölümünü özellikle üyelere actim cünkü iki kere hack landim üye olmayanlar kötü resimler koydular onun icin kapattim tekrar hepinize tesekkürler arkadaslar problemi cözersem burada size yazarim nasil oldugunu selamlar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız