Tarih: 2009-04-10, 20:31:49 Mesaj konusu: Yeni bolum onerileri
Selamlar ,
Netopsiyona gelen kullanicilarin %60ini eskiler ve nuke konusunda deneyimli kisiler %40inida yeni ve acemiler olarak degerlendirirsek , Netopsiyon forumlarina ticaret bolumununde acilmasi gereklidir bence. Tamamen yasal ve kurallara uygun olduktan sonra her iki tarafta bu isten karli cikabilir. Acilabilecek bolumler ;
Ticaret Ana kategorisi altinda ,
- Ucretli Link Degisimi bolumu (Yuksek page rank degerine sahip web sitelerinden link satisi, google tarafindan yasak ama tum webmaster forumlarinda olan bir bolum , sorun cikacagini sanmam.)
- Site alim-satimi (Askerlik , ilgisizlik vb nedenler ile yuksek ziyaretci potansiyeline sahip web sitelerinin alim - satimi bu bolumde olabilir)
- Reklam bolumu (web sitesine reklam alanlar , reklam verecekler)
- Tasarim konulari (web , grafik ve logo tasarimi yaptirmak isteyenler)
- Hosting vb konular (Netopsiyon'da bir hosting firmasina bagli oldugu icin karari size birakiyorum)
Netopsiyon artik nukeden ziyade bir webmaster sitesi oldu. Bence bunlarda eklenmeli.. Karar sizin takibide.
Aslinda erken degil Netopsiyon gec bile kaldi ama en azindan olumlu bir geri donus aldim. Umarim en kisa zamanda gruplar olusturulup ticaret bolumune kavusuruz.
Gruplar oluşturulmustu ama ne yazaıkki faaliyete geçemedi ama bu sefer geçecegine ananıyorum çalışmalar devam ediyor..
Gruplar olşturulduktan sonra ben bir grupdaha olmasını istiyorum aslında
Link Kardesligi Projesi yapabiliriz tekrar dan boyle bir kac kişiden olusan ekip kurarak bu grup için link kardesligindeki linkleri takip ederek buyuk bir takas yapmıs olurz...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız