Öncelikle arkadaşlar eğer sadece yükseltme yapacaksak,yani sıfırforum kurmuyorsak şu adresteki upgradei indirip kurulu olan 1.1.7 forumdizinine atıp üzerine yazdırıyoruz.
adres :
www.sitemiz.com/upgrade.phpçalıstırdığımızda karşımıza çıkan şifre ve kullanıcı adı yerine forumadmin şifre ve kullanıcı adımızı yazıyoruz.Gerisini o hallediyor.
yeni tabloları oluşturuyor,tüm modları temizliyor.Yani [COLOR=#1f497d]Tum modlarımıza elveda diyeceğiz[/COLOR]
DipNoT:SMF 2.0 Gecmek Kolay Bir İş Olmadığını Biliyoruz.. SMF 2.0 Geçişte Sitenize Gelebilecek Zararlardan SMFPlus Yönetimi Veya Üyeleri Sorumlu Değildir..
SMF 2.0 Gecmek Tamamen Sizin Öz İradenize Dayanmaktadır.
Yaw biraz takıldım güzel aslında forum olarak ama portal için cok ugrasıyorsun yok mk portal yok tiny portal yok simple portal yani nuke kadar ana sayfasını pek düzene sokamıyorsun... ama yine de sadece forum kuracaklara öneririm sahsen...
Kayıt: Sep 21, 2008 Mesajlar: 142 Konum: Nevşehir'in Bi yerinden
Tarih: 2009-04-13, 20:20:19 Mesaj konusu:
Smf Forum Çok Sade ve Hafif Geliştirmeye çok çok müsait bi forum.Mk Portal + Smf Tavsiye ederim.Benim siteyi örnek vereyim.Portal ve Forum optimizasyonu süper oldu.Mk Portal sağolsun GanJa smf de ben de yardımcı olurum.Her zaman...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız