Arkadaşlar Yenimi Bilmiyorum Bu Eklenti Nasıl Bir Şey Sadece Benim Pc ' im için Geçerlidir demi Bu Eklenti Yani İstedigin Siteyi İlk Sıraya Alabiliyorsun...
Buda Önizleme Kırmızı ile İşaretledigim Yerler ile Sırayla Oynayabiliyorsun. :
Önceden kendi bilgisayarına kurduğun Google Toolbar ile beraber eklenen bir özellikti. Ama şimdi bu özelliği Google Toolbar olmadanmı sunuyor bilmiyorum. Sadece Arama listesini kendine göre düzenlemen için bir ayrıntı.
hesanına giriş yaptıysanız bu şekilde görüyorsunuz. burakx söylemiş ve doğru. bende bizzat denedim. önce ie8 ile gelen bir özellik olduğunu düşündüm ama 7 de de görebiliyorum.
hesanına giriş yaptıysanız bu şekilde görüyorsunuz. burakx söylemiş ve doğru. bende bizzat denedim. önce ie8 ile gelen bir özellik olduğunu düşündüm ama 7 de de görebiliyorum.
taşımak istediğimde aşağıdaki pencere geldi.
bu arada kendi mesajımı editleyemeim ondan 2. mesajı yazmak zorunda kaldım.
Bu google ın yeni özelliği SearchWiki .
Gmail hesabınızla giriş yaptığınızda görünüyor.
Site sıralamalarını değiştirebiliyorsunuz.
Siteler hakkında yorum yapabiliyorsunuz.
Sıralamada görmek istemediğiniz siteyi kaldırabiliyorsunuz.
Google'den aldığı gmail hesabıyla sitesini doğruladığı zaman veya sitemap oluşturduğu zaman ortaya çıkar bu özellik.
Sadece aldığı gmail hesabına özeldir bu özellik başka bir gmail'le veya PC ile kendi siteni Google'de 1'inci sırada göremezsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız