Tarih: 2009-09-04, 22:41:18 Mesaj konusu: çok güzel bir haber scripti YARDIM lütfen
arkadaşlar elimde çok güzel haber sicripti var çalışıyor sadece iki sorunu var bir tr karakter sorunu ikinci ise eklenmiş oln bilgileri sildiğimde aşağıdaki gibi oluyor ve veritabanı gidiyor buarada bu asp ama sql veritabanlı yardımcı olacak arkadşlar varsa çok sevinirim sorunlar çözüldükten sonra buradada paylaşırız.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Kayıt: Aug 30, 2009 Mesajlar: 42 Konum: İstanbul/Küçükçekmece
Tarih: 2009-09-05, 01:47:52 Mesaj konusu:
Bazı Öğrenciler Vardır çalışmaya öğrenmeye meraklı Bende Bu Tarz Sitelerde çalışırmıyım diye burlardayım ekmek paranız çıkarmıdiye :) Kısmet Okuluda Bitirsek 2 Sene Var daha Bakalım Hangi Tarihte Bu Sorunu Çöze Bilcem Bence Anket Sorusu Olur ("Surveys" PhpNukecilerin Deyimiyle)
Ama Mutlaka Çözülür
Yeni Üyeyim Ama O Kadar Güveniyorum Netopsiyona Başarı Güzeldir Dimi Ama :)
Netopsiyonda Dahada Güzel...(Buyur Buda Sana Reklam)
Grafiklede Süsledinmi süper dimi REKLAMCILIK ÇAğımızın Gerekli Mesleği
Dediğim Gibi Ben Öğrenci Tayfadanım
Öle Bi Yazasım Geldi Yazdım
Bende Kendime Bİr Ders ALdım Bakalım Hayırlısı Ben Yetişirmiyim Artık Senin Sorun Çözülene Kadar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız