Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-01-10, 21:21:35 Mesaj konusu:
Bakın Ben yapmış olsam zaten size pm atmadan yaparım. Ben sadece izin verirseniz dedim. Aldım Kullandım Sildimmi?
Bu Şekilde Hakkını Arayanlardan artık gıcık kapmaya başladım.
Sanki Siz Allah c.c. katında çok hatasızsınız. Sanki Hakkı bilip, ufacık bir yaptığınız bir işi hemen hakkını arıyorsunuz.
Söyle Allah Aşkına Kullanıdığınız Hangi program lisanslı? Peki Kullanıyorsunuzda buna emeği gecenlerin hakkı yokmu??
Şu Zamana kadar bende işler yaptım burada faliyet yapıp paylaşan sadece siz değilsiniz. Doğru kodlama yapabilirsin, ama sizden istenilen bir istediğide bu şekilde açığa vurup yayımlamanıda gerçekten ayıpladım. Yazık.....
Demek dinden konuşuyorsun sanada bu dilden konuşalım,
Kim bir Müslümanın ayıp ve kusurunu örterse, Allah Teâlâ da o kimsenin ayıp ve kusurunu örter.” (Buhârî, Mezâlim 3; Müslim, Birr 58)
Ben sana pm atıp ricada bulunup birşey istediysem buda sana göre bir uygunsuzluksa bu durumuda bu şekilde yargılamanı yayımlamanı gerçekten beklemezdim..
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-01-10, 23:17:54 Mesaj konusu:
kayserili :
Yonetici arkadaslar lutfen bu basligi tamamen kaldirin?
Ben zaten modul ve dosyalari yayindan kaldiriyorum.
Yeniden bir daha bu siteyede insanlara yardim ettigime binbir pisman ettiler.
Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun...
Kullandımda Kaldırdım desem copriyg i amanne. dicemki kaldırdım, bu kadar yazdığınızda haklısınız. Ben sadece baştata belirttiğim gibi modulu yazana söylenti yaptım. sende cevaben bana yazabilirdin modulu kullanıyorsan kaldırma diye. Olayı buraya kada uzatan ve bu boyuta getiren kim ilk mesajını tekrar oku be Kalben cevap istiyorum...
Benim sitemede bakabilirsin kardeş, modulunu kullanıyorum ama Allaha şükür emege saygısızlık yapma gibi bir niyetim yok. sadece php nuke nin coprigy sildim onunda nedeni burzi bu işi bıraktı başka birine teslim etti vs söylentiler çıktı diye kaldırdım...
Unutmaki bazı şeyleri anlayabilmek için bakmak lazım tabi bakmada yetmiyor bakarak görmek lazım.
Şunuda diyeyim zamanında netopsiyonda yöneticilik yaptım eskiler benim nasıl biri olduğumu bilir fazla söze gerek yok.
Unutmadan ben senin emeğine saygısızlık yapmadım, yapsaydım zaten PM atıpta sana belirtmezdim.Yapılan emeğin nasıl yorucu olduğunu ben senden daha iyi bilirim. Bazen yaşamakta yetmiyor kardeşim, zaman insana yaşayarak değil görerek öğretir.
Hadi selametle. Bundan sonrada ister kaldır ister kaldırma. Eğer benim yüzümden kaldıracaksan bu aşamdan sonra senin ne kadar emeğin varsa silerim kendi arşivimden olur biter. İçin rahat olsun
Birde eklenen yorumlar admin sayfasında aktif yorumlar bölümüne geliyor fakat onaylasakta sadece orada gözüküyor ilgili mesajın altına eklenip gösterilmiyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız