Bugün çok sevdiğim Ali Manavdan aşağıda ki maili aldım. Nukeye katkıları tartışılmaz.Tek başına hep çabaladı burdan hem ona, hem Ali Manav gibi ürüten arkadaşlarımıza teşekkür etmek hemde yazdığı son yazarlar modülünü sizinle paylaşmak istedim. Kolay gelsin
2.0.0 Yenilikleri 01/02/2010
1. Spaw 2 editörü pakete dahil edilmiştir.
2. Yazarlar ve Kayan Yazarlar blokunda son yazı üste gelecek şekilde geliştirilmiştir.
3. Seçilerbilir 2 ana sayfa bulunmaktadır.
4. css dosyalar Yazarlar/includes altında yer almakta olup düzenlenebilir durumdadırlar.
5. modülde yayınlayacağınız reklamlar için reklam alanı eklenmiştir.
6. editör isteğe bağlı kullanım için yönetimden açılır ve kapatılır olarak ayarlanmıştır..
7. bookmark eklentisi getirilmiştir.
8. yazar ekleme bölümüne yazar resimleri yüklenebilmesi için yükleme modu eklenmiştir.
9. yorum alanlarında köklü değişikliklere gidildi.
10. Yazıyı göster sayfası değiştirilerek Oku yapılmıştır bu sayfadaki özellikler şöyledir.
1. Yazar profili alanı
2. Yazı alanı
3. Yorum alanları
4. Yazarın son 5 yazısı alanı
5. Yazarın tüm yazıları alanı
6. Yazıları büyült küçült eklentisi
7. Ana Sayfaya dön butonu
8. Reklam alanı
11. Misafir ve üye olarak yorum ekleyebilme özelliği adminden değiştirilebilir
2.0.1 Yenilikleri 02/02/2010
1. Modülün başka modüllerle yazı eklerken çakıştığını farkettiğimiz için derlemeye gidilmiştir.
2. Modüldeki bazı atladığımız noktaları toparladık
son iki derlemeyle 2.0.1 yayına verdim kritik bir durum çünkü bazı modüllerle çatışma yaşıyordu modül bu şekilde tüm sorunları giderildi...
phpnuke-downloads yerinde saymasına karşın.türkiyede çokbaşarılı şeler yapılıyor. özellikle alimanav firzan kayserili ve ismini sayamadığım emek veren tüm arkadaşlara teşekkür edyorum. nuke benim ilk göz nurum olmasına karşın google ile aram düzelmediğinden wordpresse geçdim.. tabi ücret karşılığı yapdığım köy portallarında nukeye devam ediyorum. yinede özellikle ilçe vs sitelerde rakibin oldugunda mejburan başka scriptlere yöneliyorum..
örneğin googleye yönelikmodülllere entegreedilmesi gerekenler şu başlıkda sıraya bilriim..
titlenin otomatik olarak keyword olması
konunun kısa bir özetinin oto olarak description olması
tüm modüllerde linklerin sonu html ile bitmesi
yeni konularda googleye otomatik ping atılması
resim albümlerinde resimadi.jpg nin oto olarak alt tag olması
ÖRneğin sayın alimanav hocaamın köşe yazarları modülünün ilk olarak köşe yazarları sonra Makaleler en son olarak da Yazarlar adı olarak değiştirmesi. google yönünden pek hoş olacağını sanmıyrum.. birazad googleye yönelik çalışmalar yapılası dileğiyle tüm nukeye emek verenlere teşekkür ediyorum...
phpnuke-downloads yerinde saymasına karşın.türkiyede çokbaşarılı şeler yapılıyor. özellikle alimanav firzan kayserili ve ismini sayamadığım emek veren tüm arkadaşlara teşekkür edyorum. nuke benim ilk göz nurum olmasına karşın google ile aram düzelmediğinden wordpresse geçdim.. tabi ücret karşılığı yapdığım köy portallarında nukeye devam ediyorum. yinede özellikle ilçe vs sitelerde rakibin oldugunda mejburan başka scriptlere yöneliyorum..
örneğin googleye yönelikmodülllere entegreedilmesi gerekenler şu başlıkda sıraya bilriim..
ÖRneğin sayın alimanav hocaamın köşe yazarları modülünün ilk olarak köşe yazarları sonra Makaleler en son olarak da Yazarlar adı olarak değiştirmesi. google yönünden pek hoş olacağını sanmıyrum.. birazad googleye yönelik çalışmalar yapılası dileğiyle tüm nukeye emek verenlere teşekkür ediyorum...
Makaleler için başka düşüncem var buna bağlı olarak ister istemez isim değiştirdim ve uygun olacağı yönünde eminim örneğin Yazarlar kelimesi Makaleler kelimesinden daha çok geçiyor googleda
bunların bir çoğu yapılıyor zaten. Örneğin : muhasebeciyizbiz.com
her şeyi hazır sunacak phpnuke.org olmadığından biraz kasmanız gerekiyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız