Tarih: 2010-05-03, 16:55:28 Mesaj konusu:
KRAL46 :
Hocam bu Special Menü temasını paylaşırmısın elinde varsa eğer?
Buyur arkadaşım sanırım istediğin tema bu. Bendeki adı değişik.
Restaurant_01 Teması
Sitede aradığınız birçok tema var arkadaşlar. Resimlerden bakabilirsiniz, isimleri biraz farklı olabilir.
Sitede birçok tema var arkadaşlar ararsanız bulursunuz. Tek tek yazmanıza gerek yok. Arşivimde olan tüm temalara buradan ulaşabilirsiniz. İnternetten beğendiğim temaları buldukça da ekliyorum.
Site hakkındaki olumlu görüşleriniz için de teşekkür ediyorum arkadaşlar. Elimden geldiğince Nukecilere yardımcı olmaya çalışıyorum. Üzücü ama bir gerçek; artık gittikçe sayı olarak azalmaya başladık.
Tarih: 2010-05-06, 23:04:10 Mesaj konusu:
KURTCEBENOYAN :
Paylaşım için çok teşekkür ediyorum.
Ancak bu themelerin pek çoğunda "Ana Sayfa"daki haberler iki sütun halinde çıkıyor. Bunu nasıl normal hale yani tek sütunlu hale getireceğiz?
tema dosyası içerisindeki "theme.php" dosyasında bulunan "function themeindex" kısmından düzenlemeniz gerekiyor. ($tmpl_file = "themes/......./story_home.html) dosyası 2 kere tanımlanmıştır ve tablo değerleri eklenmiştir büyük ihtimalle...
Düzenleyemem diyorsanız tek sütunlu bir temadaki bu kısmı olduğu gibi kopyalayıp (tema değerlerinizi, fonksiyonlarınızı bozmadan) çift sütunlu olanla değiştirin. Yani:
Kod:
/************************************************************/
/* Function themeindex() */
/* */
/* This function format the stories on the Homepage */
function themeindex ($aid, $informant, ......)
BU ARADAKİ TÜM BÖLÜM
/* Function themeindex() */
/* */
/* This function format the stories on the story page, when */
/* you click on that "Read More..." link in the home */
Arkadaşlar yeni Tema yükledim üstünde bayada Uğraştım Şimdi yeni fark ettim bu yeni temada anasayfadaki haberlerin kategori resimleri görünmüyor Bunu nereden düzeltebilirim acaba???
Aynı dediğin şekilde yaptım daha öncede yapmıştım ama bu seferde resim gösterilemiyor çarpı işareti çıkıyor sanki başka bir yerede kod eklememiz lazım ama nereye anlamadım
Tarih: 2010-05-07, 17:58:22 Mesaj konusu:
Theme dosyasında bulunan "theme.php" dosyasından "function themeindex" ve "function themearticle" yazan bölümden burada kulanacağın fonksiyonların tanımlanmış olması gerekir. Aksi halde resim göstermez. Bu bölümlerini kontrol et.
Kod:
function themearticle ($aid, $informant, $datetime, $title, $thetext, $topic, $topicname, $topicimage, $topictext)
gibi. Ayrıca
$t_image = "themes/$ThemeSel/images/topics/$topicimage";
$t_image = "$tipath$topicimage";
gibi image yollarının ve fonksiyonlarının tanımlanmış olması gerekir.
Theme dosyasında bulunan "theme.php" dosyasından "function themeindex" ve "function themearticle" yazan bölümden burada kulanacağın fonksiyonların tanımlanmış olması gerekir. Aksi halde resim göstermez. Bu bölümlerini kontrol et.
cok tesekkür ederim hocam bu aksam isyerimdeyim sabah eve gittigimde deneyecegim.
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız