paylasim icin tesekkürler,
Arkadaslar Haberleri otomatik cekmesi icin ne yapabiliriz, .xml dosyasini silersek cekecek veritabani bulamaz, haber gir daha sonra burayi düzenle baya is, yinede o kadarzamani olanlar icin güzel bir uygula,düzenleyenler varsa buraya yazarsa sevinirim
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 74 Konum: Asya ve Avrupa arası
Tarih: 2010-07-11, 02:00:35 Mesaj konusu:
YesilKartal :
Arkadaslar Haberleri otomatik cekmesi icin ne yapabiliriz, .xml dosyasini silersek cekecek veritabani bulamaz, haber gir daha sonra burayi düzenle baya is, yinede o kadarzamani olanlar icin güzel bir uygula,düzenleyenler varsa buraya yazarsa sevinirim
YesilKartal ; İçinde bulunan .htaccess dosyasının içinde bulunanları sayfanda bulunan htaccess dosyasının son kısmına kopyala, bu işlemi yaptıktan sonra haberleri nsn news den çekecektir..
Ancak bu sorun bende mi bir tek bilmiyorum ama bu flashda yaşadığım sorun dil karakteri ve fotoğraf ebatı buna bir çözüm bulabilirsek süper olacak.. Buna bir çözüm bulan varsa yardımlarını bekliyorum...
Tarih: 2010-07-11, 02:47:05 Mesaj konusu:
Block çok geniş daralttım bu sefer resimler küçük çıkıyor çaresini ilen varmı arkadaşlar block en fazla 600x300 olsun istiyorum ama buseferde resim küçülüyor... neyapmalıyım resmin büyük görünmesi için..???
YesilKartal ; İçinde bulunan .htaccess dosyasının içinde bulunanları sayfanda bulunan htaccess dosyasının son kısmına kopyala, bu işlemi yaptıktan sonra haberleri nsn news den çekecektir..
Ancak bu sorun bende mi bir tek bilmiyorum ama bu flashda yaşadığım sorun dil karakteri ve fotoğraf ebatı buna bir çözüm bulabilirsek süper olacak.. Buna bir çözüm bulan varsa yardımlarını bekliyorum...
Tesekkürler kardes, ama sorunum su ben Powernuke kullaniyorum, .htacess dosyasi yerine pow.htacces var ve onun icindede sunlar var
Options All -Indexes
DirectoryIndex index.php index.htm index.html
# -------------------------------------------
# Start of NukeSentinel(tm) admin.php Auth
# -------------------------------------------
<Files>
deny from all
</Files>
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız