Tarih: 2006-07-11, 21:44:26 Mesaj konusu: Tema ile İlgiili Bir Sorun
arkadaslar ben tema editlemeyi öreniyorum ama bi yerde takıldım.
simdi temanın sol ve sag tarafına resim koyacam ama resim yolu yok,simdi ben sol ve sag diye resim eklemek istiyorum temaya. bunu hangi bölümden yaparım
Tarih: 2006-07-11, 22:03:26 Mesaj konusu:
Bloklara mı resim eklemek istiyorsun? bu işlem için temayı kullanmazsın ama temadaki blokların renklerinin farklı olmasını ve bloğun üst başlığındaki resmi değiştirebilirsin.
Tarih: 2006-07-11, 22:10:33 Mesaj konusu: Re: Tema ile İlgiili Bir Sorun
amoki dedigin kod bulunmuyor bu ya nasıl anlatsam mesela arka plan oluyorya ama blok arka planı deyil en sag ve en sol tarafta mesela resim eklicem onu yapamadım
Tarih: 2006-07-11, 22:19:40 Mesaj konusu: Re: Tema ile İlgiili Bir Sorun
Sanırım arka plan resminin sayfayla birlikte hareket etmesini istemiyorsun. Sitenin bloklarından dışına taşan bölegeye yani arkaplana resim atmak için css kodlarını kullanabilirsin.
Örnek Kod:
Kod:
BODY {BACKGROUND-IMAGE: url(bground.jpg); background-attachment: fixed }
Bu kodla sabit arka plan resimleri elde edersin. css dosyası varsa temanda bunu yerleştir. Ama arkaplana atacağın resimde css dosyasının yanında dursun.
Anlatmak istediğini anladım mı bilmiyorum ama buda bir bilgi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız