ben site kuracam ama bir hos şirketinden iritbata geçemedim tüm hepsinin adresini aldım ama kimse yok siz YARDIM edin
birde acaba site alırken hosrunu
linux mu yoksa unix mi yoksa hanmgisi iyi veya hostun özelliği en iyi olan ve en iyi özellikler ne acaba YARDIM edin
İlk önce mesajını değiştirmekle başlayabilirsin.Mesaj başlığı YARDIM edin gibi yazılamaz direk sorununuzu belirten bişey olmalı.İlk mesajınız olduğu için bilerek yapmadınız herhalde.
2. ne sitesi açmak istiyorsunuz.Alt yapı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz (HTML,PHP,CMS Sistemler).
Hosting şirketi size gerekli açıklamaları yapmış olması lazım.Yani ftp şifreniz panel şifreleri filan size verilmiş olması gerekli.
Forumlar dersler sık sorulanlar bölümlerini incelerseniz PHP-NUKE hakkında her türlü bilgi mevcuttur sitemizde.
Ama eğer bu işe yeni başlıyorsanız.Öncelikle HTML bilgilerinizi gözden geçirin eğer eksiklikler varsa ilk başta ondan başlayın bu size ilerde çok şey katar.Aslında sıra şu şekilde olmalıdır.
html-css-php-mysql gibi bu sırada öğrenmeye başlayın.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız