Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-10-18, 13:52:08 Mesaj konusu:
Formumuzda zaten programlama diye bir bölüm mevcuttur. Eğer katılım genişlerse bu bölümü c c++ gibi alt kategori şeklinde yapılabilinir. Siz böyle bir şey yaparsanız bende c ve c++ gibi dilleri anlatabilirim. Dediğimiz gibi yelpazenin büyük olması lazım ;) şimdilik programlama adlı bölümde siz devam ediniz
Programlama deyince bir çok konuyu kapsamaktadır, Web Programlama, Wap Programlama, Desk Programlama, GP Programlama, CCB Programlama gibi. Ve bir bölüm kendi altında neredeyse 7 bölüme ayrılmaktadır. Geniş bir konu ama sıfırdan başlayan kişiler için söylüyorum, Sadece bir konuya yoğunlaşıp o konuda kendinizi geliştirmeniz en mantıklısı olacaktır.
bölümlerini açarlsarsa Gerek Video gerekse makale Olarak destek sağlarız.
sağol iyiyim, sen nasılsın? açık bölümler var ama sanıyorsam kullanıcılara kapalı editorler yazabiliyor galiba, ben suan kendi sitelerim için Internet Explorer ve Haber Alarmı kodluyorum o yüzden vaktim fazla değil ama sorunlarda yardımcı olmaya hazırım
Tarih: 2009-10-19, 15:30:04 Mesaj konusu:
Netopsiyon olarak biz her zaman destek vermeye hazırız. Web yazılım-program yazılım-grafik yazılım ne olursa olsun. Sizden sadece zaman istiyoruz. Bu zaman aralığında siz forumlarımıza yazınız sonra sizinle detaylı görüşürüz ;)
Netopsiyon olarak biz her zaman destek vermeye hazırız. Web yazılım-program yazılım-grafik yazılım ne olursa olsun. Sizden sadece zaman istiyoruz. Bu zaman aralığında siz forumlarımıza yazınız sonra sizinle detaylı görüşürüz ;)
Netopsiyon olarak biz her zaman destek vermeye hazırız
Peki Başka Alan Açılmasını talep etsek açarmısınız?
mesela geometri?
Şimdi Biz konuşuyoruz öylesine değil;
Gercektende söylediğim her sözün arkasında dururum.
geometri dedimse Bunun içinde özel bir çalışma var;
ama Şuan Daha Hazırlık aşamasında.
Bunların Yanı Sıra Programlama ile ilgili düşünce özgürlüğü istiyorum;
Şimdi Fikirlerime Kimse alınmasın gercekleri yazıyorum:
Zaman geciyor,Zaman içinde bilim ve teknolojide özellikle programlamada yeni gelişmeler oluyor.
Tabiki Bu gelişmeler çeşitli şekilde takip ediliyor.
Makale ,Roportaj vb...
bunlar içinde en iyi öğrenim şekli;
Görsel Videolardır.
Helede işe yeni başlayanlar için;
eger ben biliyorsam zaten bir şekilde işi hallederim.Ama bilmiyorsam öğrenmem çok zor olur.
işte bu anda Görsel videolar çok önemli;
Şİmdi Haklı Bir eleştri yapalım:
Kızmaca yok.
netopsiyon Sitesi Web tabanlı bir site tamam içeriği Güzel;
Ancak şöyle yapsak nasıl olur.
Şuan Sitede Kullanılan Php Evet.
Php tabanlı Bir site yapalım,
Forum ve herşey dahil olsun.
Bunu Sesli ve Görsel şekilde yapalım.
eger Netopsiyon üyesi Şimdiki Üye sayısının 20 katına çıkmazsa ben bişey bilmiyorum.
ancak bu php E-Ticaret sistemimde videolar bizim istediğimiz şekilde olacak.
Değişken Tanımlamadan Tutunda Fonksiyonlara veri tabanına kadar Tüm detaylar anlatılsın.
bu php dilinin yapısı,
Gelelim E ticaret Sistemine.
Kodlar satır satır anlatılsın.neden değişken kulladım neden döngü kullandım gibi
Aslında php bilgim çok az örnek verecegim:
<php>
Gibi.
Burada <php>
ne işe yarar
echo nedir?
neden sonlarda ; noktalıvirgül kullanırım.
herşey sıfırdan anlatılsın.
Aslında sitede en son sözü söylecek kişi kimse msn de sesli görüşelim.
Not: Yukarda Yazdığıma Kimse kızmasın,
ben Kimse ile tartışmıyorum;
Amacımız Dogruyu tespit etmek.
ve gerekeni yapmak,
Bizimde elimizden ne gelirse yaparız.
bazı php kodları yazdım sitede çıkmıyor.önemli değil ne demek istediğimi siz anlamışsınızdır.
kod olarak ( php kodu) ekranda
merhaba netopsiyon yazacaktı.
Tarih: 2009-10-19, 23:53:20 Mesaj konusu:
Biz ne zaman söz verdikde tutmadık....ancak arkadaşlar birhanın bana koymuş olduğu yasaklar var
o yüzden bazı yerleri şimdilik sansürlüyorum .....................
Sizden biraz zaman istiyorum. fazla değil çok az bir zaman...
bakın sonra ben size hatırlatırım bu sözleriniz...unutmayın
geometriye gelelim...o olmaz.. sonuçta burası YAZILIM sitesi. öss hazırlık dersi değil. içerik mantıklı olmalı. İki gün önce açılan forum gibi aklımıza gelen herşey değil. hedeflerimiz doğrultusuna uygun içerik. nedir hedefimiz?
Tarih: 2009-10-20, 22:00:04 Mesaj konusu:
Arkadaşlar derslerin görsel olması gerçekden çok daha büyük başarı demek görsel dersler olursa insanlar daha çok şeyleri kolayca ve kısa zamanda öğrenebiliyorlar bu çok önemli gerdekden Asabi_Adam ın bu görüşlerine katılıyorum
teşekkürler böyle güzel bir konuyu başlattığınız için inşallah en kısa zamanda netopsiyonda böyle kıymetli hocalarımızın görsel php ...php nuke ve diğer bir çok konuda görsel derslerini takip ederiz ..herkesler iyi çalışmalar ...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız