Tarih: 2009-11-05, 14:03:52 Mesaj konusu: ya arkadaslar neden kimse YARDIM etmiyor...tema olmuyor
yeni sistem nuke kurdum tema yukleyince uyusmuyor ben bu php nukeye nasil tema yujkleyecem eski temaları yukluyorum uyusmuyor sitemde tema yok.....temasızda olmuyor bazı modullerde uyuşmuyor bana yardımcı olursanız sevinirim....ne yapmam lazım tema uyusmasi için.
İlk önce Ftpden RooT/themes/ klasörü içine php-nuke uyumlu herhangi bir temayı yüklüyorsunuz.
Sonra siteniz.com/admin.php den yönetime giriyorsunuz. Seçenekler kısmından genel gözukmesini istediginiz temayı belirliyorsunuz ve onaylıyorsunuz. Hemen çalışması gerekir.
Ayrıca üyeler hesabınız kısmından dilediği temayı seçebilir (Tema secimine izin verilmişse tabiki)
Kolay gelsin. Sorunuz ya da sorununuz olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz kardesim.
Tarih: 2009-11-05, 21:36:09 Mesaj konusu: Re: ya arkadaslar neden kimse YARDIM etmiyor...tema olmuyor
black_rose :
yeni sistem nuke kurdum tema yukleyince uyusmuyor ben bu php nukeye nasil tema yujkleyecem eski temaları yukluyorum uyusmuyor sitemde tema yok.....temasızda olmuyor bazı modullerde uyuşmuyor bana yardımcı olursanız sevinirim....ne yapmam lazım tema uyusmasi için.
Merhaba Arkadaşım.
Sanırım problemin kurduğun nuke nin kuruluşunda eklediği "Default_Theme" senin temalar arasında yok. Bence "nuke_config" tablosunda "Default_Theme" alanında belirtilen temayı yükle veya mysql girip "nuke_config" tablosunda "Default_Theme" alanına sendeki temayı ekle. Bu şekilde sorunu çözersin
Kolay gelsin
tskler arkadaslar sildim nukeyi ..ben ftp den tema atamasını biliyorum...
demek istedıgım 8.0 a tema uyusmuyor eski temalar..
srumdenmi acaba 8.0 temaları nereden bulabilirim yada eski surum temaları nasil editleyebilirim...yada yukleebilirim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız