Tarih: 2010-02-17, 18:45:29 Mesaj konusu: PHPBB forum sitesi kurdum tema problemi
Selam arkadaslar ben phpbb forum sitesi kurdum ama tema degistirince söyle bir hata geldi Template->make_filename(): Error - file admin/index_frameset.tpl does not exist acaba ne yapmaliyim yönetim menüsüne giremiyorum yardimci olurmusunuz selamlar.
Arkadaslar yukardaki yazdigim problemimi cözebilirmisiniz benim tek istegim yönetim bölümüne tekrar ulasmak arkadasla beraber yapiyorduk arkadas diger bilgileri silmis elimde yalnizca yönetime giris icin bilgi var zaten yönetim e girsemde yeterli benim icin iste site nin adresi lütfen yardim selamlar.
http://www.zaferinyeri.de/index.php?sid=ce600d86b9c17b46aee3a9acef00df72
Template->make_filename(): Error - file admin/index_frameset.tpl does not exist
Bu Hata Sunu Demek İstiyor Yeni Attığın Temada
Admin Klasorundaki index_frameset.tpl Dosyası Yok Başka Bir Temanın Admin Klasorunden Bu Dosyayı Kopyalayıp Yeni Attığın Temanın Admin Klasorune Yapıstırırsan Sorun Düzelecektir.
Yalnız Sunuda Soylemekte Fayda Var Bazı Temalar Özel Yapılmıstır Standart Değildir Her Tema İle Aynı Dosyaları Barındırmaz. Eğer Diğer Temalarda index_frameset.tpl Bu Dosya Yoksa Ya Yeni Attığın Temanın Sağlamını Bulmalısın Yada Başka Tema Atmalısın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız