Cameralarınız güvenlik amaçlı kameramı IP kameramı. Eğer Ip kamera ise kolay. sadece tek yapmanız gereken cameranın bulunduğu Ip ye yönlendirme yapmak....
böyle bişey takabilirsin hareketli iki yönlü sesli fakat cok fazla uzagı göstermiyor 50 mt kadar web cam gibi bişey bilgisayara gerek duymuyor
gece pek fazla kalite degil iyi tarafı bilgisayar acık yada kalı olması önemli degil gerek duymuyor adsl olması yeterli kablolu veya kablosuz bir adet 500 kb lik dosyası yuklendiginde web sayfası üzerinden üye girişli izleniyor 3 adet yetki durumu var izleyici admin çevirebiliyor ve yönetici turkiye fiyatı 200 tl civarı bu arada aldım begenmedim diye beni sorumlu tutmayın.
şu anki görüntü bu arada kayıt isterseniz yapıyor fakat bilgisayar gerekli kayıtları kendiniz silmeniz gerekşyor sanırım diske devamlı yazmıyor galiba denemedim
kamera ip li heralde şimdi köyün sitesine ip numaralarını koydumda güvenlik herkese açık isteyen istediğini yapabiliyor şifreleyincede sadece ben izliyorum D: beni eklese anlayan arkadas varsa . şimdi verirsem ip lerini millet dalar köylüleri zor ikna ediyorum dokunmayın ayarlara diye msn kiyak42@msn.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız