Tarih: 2008-08-26, 14:06:29 Mesaj konusu: üyelere mail atmak..
selamlar arkadaşlar ben bir soru sorucam kac aydır bir soruma yanıt alamadıgım ve delirme derecesine girdigim bir soru sorucam..
simdi ben üyelerim 5000 yakın üyem oldu nerdeyse ama üyelere mail atamıyorum ve insanlar siteyi unutma derecesine geliyor bazen cünkü kendimizi hatırlatıcak bir mail atsam direk hosting firmam bunun bir spam oldugunu söylüyor ve siteyi kapatırız diyorlar ne yapamamı öneririsniz acaba ne yapsamda bu cözüme ulaşssak artık eminimki bu derdi benimle paylaşan cok netopsiyon.com üyeside vardır ama artık lütfen bir cözüm sunulsada kurtulsak yani cünkü harbi delirme derecesine döndüm sitemde yenilikler yapıyorum ama kimseye haber veremiyorum bir sekil etme sansımız acaba yokmudur..
hosting firmama mail attıgımda bu cevapla karşılaştım sizce bunu nasıl yapabilirim..
ayrıca toplu maili daha öncede belirttiğim gibi hotmail üzerinde oluşturacağınız bir hesap ile gönderebilirsiniz. Yani üyelerinize dağıtacağınız mail adresinden birtanede kendinize alın ve üzerinden mail gönderin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız