arkadaşlar sitemde anasayfada kurulu bir nsn news var. search bloğundan bir haber arattığımda habeleri bulabiliyor. ancak bulduğu haberin üzerine tıkladığımda son eklenen haberi gösteriyor.
fare imlecini bulunan haberlerin üzerine getirdiğimde haberin ID si explorerin sol alt köşesinde görünüyor ama yinede son eklenen habere gidiyor.
bu şekilde devam edersen, kimseden bişey alamazsın!
bilen biri varsa elbet yazacaktır, bu şekilde mesajlarınız size kayıptan başka bir şey kazandırmaz!
anlamıyorum
küfür etmedim, kötü söz yazmadım sadece açıkça düşüncemi yazdım. soru sorduğumda cevap gelmesi uzun sürmesine rağmen eleştirdiğimde cevabın hızlıca gelmeside biraz haklı olduğumu kanıtlamıyormu ???
burası bir destek sitesi ve daha güzel ve yararlı olsun diye çalışıyorsak övdüğümüz gibi eleştirebileceğimizi de düşünüyorum.
Siz yöneticiler bütün açılmış konuları okuyormusunuz bilmiyorum ama eğer okuyorsanız sorunun cevabını araştırıp bulana kadar.
"bu zor bi soru daha önce başımıza gelmemişti bi bakalım" diye kolay bir cevap yazıp bizim "kimse görmedi galiba" fikrimizi berteraf edebilirsiniz.
ama bu eleştiriyle bile kimseden bişey alamayacağım düşünülüyorsa varsın olsun.
Sağlık olsun :)
bilip bilmemek değil mesele burda, biz senin yaklaştığın tavırla yaklaşan onlarca kişiyle uğraşıyoruz bu sitede, başlık açılıyor, soru soruluyor çok güzel, ama üye istiyor ki hemen anında sorumun cevabı gelsin, cevap gelmeyince başlıyor üst üste mesaj yazmaya, aklınca sorusuna cevap gelecek üst üste mesaj atıp güncelleyince başlığını (senin yaptığın gibi)
şunu unutmayın ne yönetici ne de üye kimse kimsenin başlığını cevaplamak zorunda değil, bu işi herkes kendi isteğiyle yapıyor, burda kimseye zorla iş yaptırılmıyor, şahsen benim senin yazdığın gibi;
Alıntı:
"bu zor bi soru daha önce başımıza gelmemişti bi bakalım" diye kolay bir cevap yazıp bizim "kimse görmedi galiba" fikrimizi berteraf edebilirsiniz.
böyle bir zorunluluğum yok, dediğim gibi bu iş istek işi, gönül işi, zor işi değil bilmem anlatabildim mi ?
En son hakan tarafından 2008-08-28, 15:08:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
soruyu soracağınada sorduğunada pişman oldu adam.
sizin sadece kurallarınız var
başkada bişi yok
bu kadar boş laf edeceğinize adamın problemine çözüm bulabilirdiniz.
başkada bişi yok
bu boş mesajı yazana kadar sen cevap verseydin ya arkadaşın sorusuna
başkada bişi yok
hiç şaşırtmıyorsun
eleştiri ve sürekli gerginlik peşindesin
ya cevap ver yada sus
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız