Tarih: 2008-09-10, 03:35:00 Mesaj konusu: Netopsiyon İftar Yemeği
Merhabalar. Ramazan ayının içinde olduğumuz şu günlerde aklıma neden netopsiyon ekibiyle bir iftar yapmıyoruz sorusu geldi ve bu başlığı açtım. Eğer yönetim tarafındanda uygun görülürse ve haliyle onların öncülüğünde bir tarih ve bir yer belirlenerek bir iftar yemeği organize edilebilir. Hem hoş bir gece geçirmiş oluruz hemde tanışmış oluruz..
Konu hakkında sadece yöneticiler değil herkesten yorum bekliyorum..
Tarih: 2008-09-10, 09:07:27 Mesaj konusu:
Daha önce Netopsiyon İftar Yemekleri yapmıştık.
Koordinasyonu BAFRALI yapıyordu.
Son yemeğe sadece ben ve BAFRALI katılmıştık.
Açıkçası çok kişi geleceğim diyor ama gelen kişi sayısı yeterli olmuyor.
En güzellerinden birisi İstanbul Polis Moral Eğitim Merkezi VIP Restaurantta yaptığımız yemekti.
Aşağıda konuyla ilgili linkler var.
CeBit Fuarında BAFRALI ile yaptığımız iftar ile ilgili netopsiyon linki.
http://eski.netopsiyon.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=35103&highlight=
Tarih: 2008-09-10, 20:27:13 Mesaj konusu:
Just, seninle zaten bir yemek yiyecektik, sözüm vardı.
15 - 21 Eylül tarihleri arası madem İstanbuldasın, iftar yemeğinde buluşuruz o zaman.
20 Eylül Cumartesi diye bir tarih atayım ortaya oldu olacak.
Kimlere uyar bilemem ama ben kendime o gün için bir iş icat etmemeye çalışacağım.
Just bize OrduEvi filan ayarlar belki, belli mi olur? Üsküdar sahildeki (Kız Kulesinin karşısındaki) oldukça güzel bir yer.
Tecrübeyle sabittir.
Tarih: 2008-09-10, 22:51:21 Mesaj konusu:
Bankocu :
Just, seninle zaten bir yemek yiyecektik, sözüm vardı.
15 - 21 Eylül tarihleri arası madem İstanbuldasın, iftar yemeğinde buluşuruz o zaman.
20 Eylül Cumartesi diye bir tarih atayım ortaya oldu olacak.
Kimlere uyar bilemem ama ben kendime o gün için bir iş icat etmemeye çalışacağım.
Just bize OrduEvi filan ayarlar belki, belli mi olur? Üsküdar sahildeki (Kız Kulesinin karşısındaki) oldukça güzel bir yer.
Tecrübeyle sabittir.
Fikirlerinizi alayım?
Tabi ki neden olmasın ama o gün oranın durumuda önemli malum bazen büyüklerimiz iftar veriyor... Bize söz düşmüyor o zaman :) Nasip kısmet hele bir o gün gelsin bir İstanbul'a ayak basayım gerisi kolay
o zaman yeni başlık açalım İstanbul buluşması diye
katılmak isteyenler tarihleri ile bildirsin
son olarakta en çok istenilen tarihte buluşulur ve diğer detaylar tartışılır
En son mersoy tarafından 2008-09-10, 23:29:27 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız