Tarih: 2008-10-01, 22:35:43 Mesaj konusu: sitemde orta blocklar gözükmüyor
arkadaslar ortablocklar gözükmüyor admin panelinde blocklarda aktif oldugu halde eskiden gözüküyordu birden kayboldu neden oldu anlamadım www.sabancipastaneleri.com nasıl düzeltebilirim çözümü nedir yeniden kurmak istemiyorum saygılar
Çoğu zaman anasayfada herhangi bir modül olmasını istemeyebilirsiniz. Ancak anasayfaya bir modül eklenmesi gereklidir. Bunu çözmek için boş ve yeni bir modül oluşturuyoruz. Öncelikle modules klasöründe Bos adında yeni bir klasör oluşturuyoruz. Bu klasörün içerisine bir tane index.php dosyası oluşturuyoruz ve aşağıdaki kodu bu index.php dosyasının içine ekliyoruz. Son olarak Yönetim Menüsü>Modüller sayfasına girerek anasayfadaki modülü Bos modülü ile değiştiriyoruz.
<php>
Hata almanız durumunda aşağıda yazılanları uygulayın. Burada dikkat edilmesi gerek nokta.
if (!defined('MODULE_FILE')) {
die ("You can't access this file directly...");
}
satırıdır. PHP-Nuke sürümünüze göre eğer anasayfada bu modülü yapıp etkinleştirdikten sonra You can't access this file directly... hatası alırsanız bu durumda burayı aşağıdakilerden biri ile değiştirin.
if (!eregi("modules.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
}
yada
if (!eregi("modules.php", $script_NAME['PHP_SELF'])) {
}
yada
if (!eregi("modules.php", $PHP_SELF)) {
}
5 dakika önce baktıgımda siten çalışıyordu. her ne yaptıysan tekrar onu yapmanı öneririm. Bos modülünü kur bence.
5 dakika önce news yerine coppermineyi seçtim sonra yeniden newsi sectim ama news si secince ortada olan blocklar gözükmüyor ama blocklar etkin bir halde ama gözüklmüyor onu cözemiyorum nasıl yapıcam
Blockta bir sorun vardır. araştır forumlarda dosyalarda uygun news modulleri var yada coppermine araştır bakalım biraz
ya ben derdimi anlatamadım galiba şimdi site normal olarak calısıyordu hiç ellemedim bi gün siteye girdim ortablock lar yokk blocklara girdim acaba pasifmi diye baktım etkin sonra pasif yapıp tekrar etkinlestirdim yine düzelmedi şimdi ben etkin olan blockların ortada gözükmesini istiyorum bunun için ne yapmam lazım
Sitende virüste olabilir.yoksa durup dururken blocklar kaybolmaz. modullerinde sorun olabilir. i f r a m e virüsü forumlarda bi araştır derim. benden bu kadar baska türlü yardımcı olamam. kolay gelsin
Sitende virüste olabilir.yoksa durup dururken blocklar kaybolmaz. modullerinde sorun olabilir. i f r a m e virüsü forumlarda bi araştır derim. benden bu kadar baska türlü yardımcı olamam. kolay gelsin
sitemde virüs yok buna emin olabilirsin eger i f r a m e bi virüs olsa zaten siteye erisilemez hemen uyarı gelir bana cunku kendi serverım
Tarih: 2008-10-01, 23:14:39 Mesaj konusu:
orta blocklarda sorun olabilir. denemek için orta yukarı ve orta aşağı blockların hepsini pasif yapıp sol taraftaki çalışan blocklardan birini ortaya alıp dene. eğer çalışıyorsa orta blockları tek tek etkinleştir. her etkinleştirdiğin blocktan sonra ana sayfayı yenile. bu şekilde hata veren blocku bul.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız