Tarih: 2008-10-11, 22:09:55 Mesaj konusu: forumda kullanıcı yetkiler kontrolü kısmında garip bir hata
kullanıcılardan yetki almak istediğimde ya da yetki vermek istediğimde;
forum yönetim panelinden kullanıcı yönetimi/izinler kısmına giriyorum, kullanıcı adını yazıyorum yetki vermek itediğim ya da yetki almak istediğim forumları seçiyorum gönder diyorum sayfa Grup İzinleri Kontrolü sayfasına yönleniyor,
aynı şekilde Grup İzinleri Kontrolünde gruplarda yetki vermek ya da yetki almak işlemlerindede bu sorun var, yetkileri düzenleyip gönder yaptığım zaman Grup İzinleri Kontrolü sayfasına yönleniyorum,
bu zamana kadar ilk kez karşılaştığım bir hata, karşılaşan duyan oldu mu bu şekilde bir hata ile? ne yapmalıyım sizce ?
hayır sadece yetki kısımlarında oluyor(du) bu, eski yedeklerimden dosyaları attım, şu an sorun yok, yetkileri düzenledim ama durduk yere olması şaşırttı beni ki yetki ile alakalı hiçbir dosya üzerinde çalışmadım son zamanlarda, hata tekrarlarsa belirtirim burdan
yazmıştım en son bu hata yine tekrarlıyor, yedekten atıyorum sorun yok ama yedekten atmayıncada işlem yapamıyorum, nedir öneriniz?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız