www.onlinesakarya.com için limitsiz bir hesap açtım ancak trafik kullanımı ziyaretçi sayısına göre çok yüksek. bunun nedeni ne olabilir sizce? ayrıca sql boyutu 17 MB oldu. hemde daha 2.aydayız. cpaneldeki verileri aşağıya ekliyorum.
Kullanım
Disk usage 196.99 MB
Kullanılabilir Disk Alanı Unlimited MB
MySQL usage 21.38 MB
Trafik Kullanımı(mevcut ay) 10380.02 MB
tekil hit bilgileri:
Pazartesi 289
Salı 270
Çarşamba 96
Perşembe 227
Cuma 311
Cumartesi 254
Pazar 351
Toplam: 9433
En Çok: 351
toplam sayfa görüntüleme: 53568
En son asilimy tarafından 2008-10-29, 17:17:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2008-10-29, 17:08:43 Mesaj konusu:
artistbaron :
Okadar haber eklersen birden böyle olur... :)
+
Sitende seo var.
+
Bu aralar iyi backlink alıyordun
eeee bundan hitinin yavaş yavaş yükselmesi doğal
1079 tane haber var e haberlerin içeriğide var tabiki bu kadar olması normal
Not:
Google da ara bulursun sitene cache uygula...
vallahi haklısın ne diyeyim ama bana hit yinede düşük geliyor nedense. ama hit 2 - 3 hafta sonra coşacak. nedenmi? çünkü stickerlar bastırıyorum. bu sticklerları şehrin farklı yerlerinde görünen yerlere (tabiki yasak olmayan yerlere ) yapıştırıcam. ayrıca firma rehberini yeniden aktif edip, sakaryadaki firmalara broşür bırakıcam. üye olan firmaların vitrin camlarına " Bu işyeri www.onlinesakarya.com Firma Rehberi Üyesidir." yazan stickerlardan koyucam. :) tabiki hepsini ben yapmıycam bunların o kadar vaktim yok çünkü sakarya üniversitesinde bu işleri yapan öğrenciler var para kazanmak için. günlük 30 ytl ye borüşür dağıtıyorlar, sticker yapıştırıyorlar. hatta bana firma rehberine özel üye getiren kişilere özel üyelik ücretinin yarısını vermeyi düşünüyorum neyse gelelim sql e. şimdi şu cache uygulamasını yaparsam benim sqlimde ne değişicek? ne gibi faydaları olacak? birde kullanmadığım modüllerin tablolarını ve modules ten o modülleri siliyorum. sanırım biraz faydası olur..
Not:
Artık 1080 haber
bu arada yaklaşık 40 dakika geçti. yeni hit bilgilerim aşağıdaki gibidir.
tekil hit:
Pazartesi 289
Salı 270
Çarşamba 124
Perşembe 227
Cuma 311
Cumartesi 254
Pazar 351
Toplam: 9461
En Çok: 351
Google da online sakarya diye aranması zor gibi yani bilmeyen biri online diye aramaz
sayfalara sakarya diye girmeye çalışırsan ve sakarya yazıldığında ilk sayfada falan çıkarsan baya büyürsün
siten biraz daha geliştikten sonra google optimizasyon yaptırırsan yani sakarya da ilk sayfada çıkmak için dahada büyürsün hemde çok tabi böyle herzamn güncel olmak kaydıyla
Kardeş Benimde yerel Bir portalım var..Benden Sana Tavsiye Eğer iyi bir yere gelmek istiyorsan sakın Kopya içerik kullanma..Ben 2 Senedir sitemde kopya içerik kullandım..Sitemin O zaman Günlük hiti 200-300 Arası idi..Şimdi İse Kopya İçeri Komple Kaldırdım Forumlarda Sadece İlimi ilgilendiren bölümleri bıraktım.Yerine Kendim Araştırıp bulduğum bilgileri tarayıcı YARDIMıyla Siteye Attım..Sitenin Günlük hiti Gün geçtikçe artmaya başladı...Şu Anda Siteyi günde 2000 Kişi Ziyaret ediyor.
İnşallah Sende Sitenle İyi Yerlere Gelirsin..Başarılar...
Tarih: 2008-10-29, 17:49:26 Mesaj konusu:
haber ajanslarına üye oldum. haber içeriğini oradan alıyorum. benim hazırladığım haber toplam 60 - 70 tane falandır. zaten onlarıda başkaları çalıyor benden. ilk onlar yayınlamış, ben kopyalamışım gibi oluyor. zaten 3 te okuldan eve geliyorum. çalışmalarım ve ödevlerimde oluyor. hepsi bilgisayarda olsa bile yinede vakit alıyor. ben nasıl haber bulayım?? ama şimdi asıl amacım görsel aramalarda. haber resimlerine seo uygulamayı düşünüyorum :) başarabilirsem görsel aramada büyük başarılar sağlıycam :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız