Arkadaşlar açtığım başlık niye silindi ? Tam sonuca gitmek üzereydim arkadaşa bi mesaj daha yazacaktım. varsada o başlıkta bir link verilseydi. açıklamayı başta yapmıştım ben. teqrarmı başlık acacağım şimdi ?
o kadar başlık var gereksiz benimkinimi buldunuz arkadaşlar böyle yapmayın lütfen.
Aliosman bey tafsiye etti bu siteyi bana yardımcı olan arkadaşlarımız var die. sorunumuzu yazıyorum tam yardımcı olan bir arkadaşımız çıktı başlık silindi.
yani ayıp arkadaşlar ya yardımcı olacağınız yere yapılana baqın.diyadin arkadaşımız ne güzel yardımcı oluyordu başlık silinmiş bu durumu şimdi birdaha nasıl anlatacağım ben ?
Kardeşim sen neyden bahsediyorsun ? ne türkçesi ? anlayamadım. açtığım başlıkta arkadaş sorunumu çözüyordu ne türkçesinden bahsediyorsun ? sana zahmet başlığı tekrar aç açıklamam gereknleri alacağım. birdaha yazamam çünkü sorunu çözmem gerekiyor.
ortada blok oluşturduğumda title arkasına bacround resim koymak istedim.
yaptımda ama tablo kenarlıkları gözükmüyor. birde tablo iç rengi temamın iç renginden bağımsız. blokların iç rengi gri temamın iç rengi mavi niye böyle ?
Arkadaşım espirimi yapıyorsunuz anlayamadım ? Açıklayıcı olsanız sevinirim... Konu başlığını açarsanız ayrı bir sevineceğim. Dünden beri anlatmak istediğimi şimdi çözüyordum başlık silindi olana bakarmısınız. Yarın aliosman beye bunu bizzat ileteceğim Msn e girdiğinde. Dünden beri bu başlık burada kilitleyen yok. Fakat biraz önce "Editör" lük ünvanı kazanmış bir kişi durup durmadan TÜRKÇE'den bahsederek başlığı kilitliyor. Bunun ne anlama geldiğini bilmek istiyorum.
polibo06 dostum genclere biraz sans verelim hemen kırmayalım anlayısına simdiden tsk ettim örenmek ve öretmek gerekiyor silmek veya kilitlemek cözüm getirmez aksi daha fazla zarar verir hosgörü temeleri esas alalım lütfen rıca ediyorum burası paylasım alnı polemik deil simdiden anlayışınız icin tskürler uzatmama gerekiyor saygılar sevgiler
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız