PhpMyAdminden yedeğimi alabiliyorum, ama admin panelinden alamıyorum, düne kadar alıyordum. Yeni oldu, sitede değişiklik olarak admin şifremi ve FTP şifremi sorunsuz olarak değiştirdim, her ikisinede giriş yapabiliyorum, bu değişikliklerin onu etkilemeyeceğini sanıyorum, FTP içinde admin/modules/backup.php dosyası da görünüyor..Yedek FTp dosyalarından da değiştirdim dosyayı halen aynı...
admin panelinden backup tıklanınca bekleniyor..diyor ve sayfaya ulaşılamadı yazısı çıkıyor, sebebi başka ne olabilir acaba?
Kardeş sorunun Sebebini bilmiyorum ama Bildiğim kadarıyla Admin Panelinden Alınan yedekler Hata veriyormuş..En iyisi c panelden yedek alıp yedeklemen...Admin Panelden kendim aldığım yedekleri yüklediğimda sql hatası veriyorlar..ama sen Yine Oradan yedek alacam Diyorsan Sorununa YARDIM edecek birisi Çıkar İnşallah...
Ben devamlı zaten phpmyadmin panelinden yedeklemiş olduğum yedekleri kullanıyorum, sorun olmuyor onda, ve her zaman hem admin hemde phpmyadmin den yedek alıyordum yani 2 türlü yedek alıyordum, işi sağlama almak lazım, ama dediğim gibi admin panelinden artıl yedeğimi alamıyorum, sayfa açılamadı yazısı çıkıyor.
bunun sebebi db nizin boyutuyla ilgili. zaman aşımına uğruyor. phpmyadmin ile yedek almayı deneyiniz. eğer hala daha yedek alamıyorsanız farklı çözüm yolları mevcut. örneğin mysqldumper gibi.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız